Kapat !

Ereğli’de cinnet geçiren polis dehşet saçtı

Ereğli’de cinnet geçiren polis dehşet saçtı

Bugün sabah saatlerinde Ereğlide meydana gelen olayda bunalıma giren polis memuru cinnet geçirip dehşet saçtı. Eşi ve iki çocuğunu vuran polis memuru intihar ederek yaşamına son verdi.

Olay Eti Mahallesi Deliklitaş caddesi üzerinde bulunan Meydan konutlarında yaşandı. 43 yaşındaki Harun K. isimli polis memuru sabaha karşı uyudukları öğrenilen eşi ve iki çocuğuna ateş etti. Ardından kendini vuran Harun K. hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Harun K.nin, 38 yaşındaki eşi Neslihan K.nin ve 7 yaşındaki kız çocukları T. E .Knin öldüğünü belirledi.

Durumu ağır olan 13 yaşındaki erkek çocukları T. K. ise Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan T. K., Konyaya sevkedildi. Polis memuru Harun Knin Ereğli Ağır Ceza Reisinin koruması olduğu, eşi Neslihan Knin ise Adliyede Yazı İşleri Müdürü olarak çalıştığı belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemele sonrası cenazeler Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan iş arkadaşları ise sinir krizleri geçirdi.
Yazı İşleri Servisi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 67192

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın