Kapat !

KARAGÖZLÜ, İDDİALI KONUŞTU

KARAGÖZLÜ, İDDİALI KONUŞTU
ÖĞRENCİNİN PUSULASI OLACAKLAR

ÖĞRENCİNİN PUSULASI OLACAKLAR

Ereğlinin önde gelen eğitim kurumlarından Pusula Özel Öğretim Kurumu, alanında uzman kurucuları Salih Karagözlü, Mehmet Kurt, Nuri Tavas ve Alper Bahçeli denetiminde eğitim ve öğretime başladı.

Ereğlide kurulan Pusula Özel Öğretim Kurumuda, İç Anadolu Bölgesinin en iyi öğretmenlerinin görev alacağı bildirilirken; kuruculardan Salih Karagözlü, iddialı olduklarını belirterek, PUSULA bünyesinde programları ve eğitim çıtasını şu şekilde anlattı:

"EN İYİLER PUSULADA"
Karagözlü, Eti mahallesi, Meydanbaşı caddesi AYD İş Merkezinde kurulan Pusula Özel Öğretim Kurumunda, Bölgenin en iyi öğretmenlerinin görev alacağını belirterek, "Kaliteli öğretmenler ile anlaşma yaptık. İnşallah öğretmenlerimizle birlikte Ereğlide eğitimin çıtasını daha iyi yerlerlere taşıyacak ve şehrimize yakışır başarıların altına imza atacağız" dedi.

VIP SINIFLAR OLUŞTURULDU
PUSULA Öğretim Kurumlarında, Ereğli'de ilk defa uygulanan VIP sınıfların oluşturulduğunu söyleyen Karagözlü, "VIP sınıflar oluşturduk. Her öğrenciye yeterince yayın verilecek ve yeterince deneme yapılacak. Öğretmenlerimizle Allah'ın izniyle başarı dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.

SÜREKLİ ÖĞRENCİYİ TAKİP EDECEĞİZ
Karagözlü, PUSULA'da en önemli uygulamanın öğrenciyi takip uygulaması olduğunu belirterek, "Ereğlide bir ilki gerçekleştirecek ve tüm öğrencilerimizi yakın takibe alacağız. Öğrencilerimizin derslerini takip edip, sık sık velilerle görüşülecek. Eksik kalan konular için evde özel derse gerek kalmadan etüt programları düzenleyip, eksik kalan konuları tamamlayacaklar. Bizim için her öğrenci özeldir ve hepsiyle birebir ilgilenilecek" dedi.

Salih Karagözlü, PUSULA Özel Öğretim kurumunun, modern binasında kayıtlarına devam ederken, ilginin yüksek olduğunu kaydetti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 72095

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın