Kapat !

EREĞLİ’YE YENİ POLİS MERKEZİ

EREĞLİ’YE YENİ POLİS MERKEZİ

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan Polis Merkezi inşaatındadevam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mülkiyeti hazine ve Belediyeye ait olan Atakent Mahallesinde bulunan arsa üzerine İçişleriBakanlığı tarafından yaptırılmakta olan Polis Merkezinin önümüzdeki yıl hizmeti gireceğini kaydedenBaşkan Özgüven, "Yerel bazda Ereğli Belediyesi, İl bazında Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilgiliBakanlıklarımız şehrimizi yakışan hizmetlerle buluşturuyor" dedi.

"Eskiden karakollar vardı. Şimdilerde Polis Merkezleri faaliyet gösteriyor" diyen BaşkanÖzgüven, yaklaşık 3 milyon TL'ye mal olan Polis Merkezinin ikinci katının kolonlarının atıldığını ifadeederek, gerek devlet yatırımları gerekse Büyükşehir ve Ereğli Belediyesi yatırımları ile şehrin vitrin vevizyonunun değiştiğini kaydetti.

Polis Merkezinin Ereğli'ye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Özgüven,"Bu hizmet şimdiden Ereğli'mize hayırlı olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 80264

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın