Kapat !

SAYILI GÜNLER KALDI

SAYILI GÜNLER KALDI

Ereğli'de ilk defa gerçekleştirelecek olan tarım festivali, çiftçileri ağırlamak için gün sayıyor. Tarım alanında birbirinden farklı ürünlerin sergileneceği festivalde, tarım memleketi olan Ereğli'nin çiftçileri bilgilendirilecek. Tohum, Gübre, Tarım aletleri, Hayvansal yem, çiftlik ekipmanları ve daha bir çok tarım ürününün sergileneceği festivale; 67 yerli 6 yabancı firma katılacak.
Ereğli belediye başkanı Özkan Özgüven'in desteği lle Ereğli çiftçisi ile buluşacak festivalin organizötürü Hakan Özgenç, "Ben Türkiye'nin bir çok yerinde bu tür festivaller düzenliyorum. Ereğli memleketim olduğu için ayrı bir özen gösterdim. İstedim ki, belediye başkanımızın da desteklediği bu fuar, çiftçilerimize gelişen teknolojinin nimetlerini sunsun ve çiftçimiz bu nimetlerden yararlanabilsin. Şu ana kadar ki gelişmeler, fuarın yararlı olacağı doğrultusunda. 22-23-25 Ağustos2016 tarihinde Ereğli perşembe pazarında düzenlenecek festivalimizde, hemşehrilerime hizmet etmekten gurur duyacağım" dedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 17586

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın