Kapat !

GÖZ ALTINA ALINDIĞINI DUYURMUŞTUK

GÖZ ALTINA ALINDIĞINI DUYURMUŞTUK

28 Ağustos 2016 tarihinde göz altına alındığını duyurduğumuz Ereğlili bürokrat Şahabettin Harput tutuklandı.
15 Temmuz darbe soruşturmasında gözaltına alınan Ereğlili bürokrat, 20 günlük gözaltının ardından çıkarıldığı mahkemede cezaevine gönderildi. Üzerinden çıkan 1 doları, Hacdan dönerken kalmış diye savunan Şahabettin Harput ile birlikte 18 işadamı da tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılarına dokuz saat boyunca ifade veren Harput ve beraberindeki şüpheliler tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, alınan ifadelerin ardından eski Vali Harput ile birlikte 19 kişinin de tutuklanmasına karar verdi.
Harput ile birlikte tutuklanan işadamlarının isimleri şöyle: Eyüp Karakuş, Mustafa Cemal Eğretli, Sami Şentürk, Hamit Tuna, Turan Boztepe, Şakir Umutkan, Mecit Özkelebek, Emin Akça, Muzaffer Koyuncu, Ahmet Nuri Ekiz, Feridun Kahraman, Mahmut Kesici, Ali Saffet Durmuşlar, Ali Kemal Turhan, Ramazan Yılmaz, Ali Fuat Er, Hilmi Gülcemal ve Cengiz Resimoğlu.

Eski vali Şahabettin Harput, ifadesinde evine bulunan bir dolarla ilgili olarak, Ben hactan dönerken üzerimde kalmış dedi. Harput, Orhangazi Üniversitesini kurmak için yardım topladık. Üniversiteler böyle kurulur. Üniversitenin yönetimine yer aldım. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum. Bana iftira atılıyor diyerek kendini savundu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 26790

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın