Kapat !

KALBİNİ DÜŞÜNENLER AYRANCI’DA BULUŞTU

KALBİNİ DÜŞÜNENLER AYRANCI’DA BULUŞTU
Ereğlili Bisikletçilerimiz Kalpleri için Komşu ilçe Ayrancı’ya Pedalladılar

Ereğlili Bisikletçilerimiz Kalpleri için Komşu ilçe Ayrancı’ya Pedalladılar

Dünya Kalp Günü sebebiyle dördüncüsünü düzenlediğimiz elkinliğimizi, İstanbul merkezimiz başta olmak üzere, Yurt çapında 30 il ve ilçede gerçekleştireceğiz.
Etkinliğimizde öncelikli amacımız, Dünya genelinde halen bir numaralı ölüm nedeni olan kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek, kalp hastalıkları riskini azaltacak önlemlerin en başında yer alan hareketliliğin en önemli aracı olan bisikletli yaşam konusunda farkındalık yaratmak, birey ve toplum sağlığı, yaşanabilir bir çevre, kısa mesafeli ulaşım gibi ana başlıklarında bisikletin faydalarını anlatma fırsatı bulduğumuz Dünya Kalp Günü'nde, "Kalbin İçin Pedalla" sloganıyla bir kez daha toplumun ilğisini çekeceğiz.
Ayrıca, etkinliğimizde güzergah boyunca güzel bir görsel oluşturması ve sonraki zamanlarda da farkındalığa devam etmesi için, etkinlik açılan tüm noktalara toplam 3000 adet t-shirt dağıtmış bulunuyoruz.
KALBİN İÇİN PEDALLA GRUBU

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 53491

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın