Kapat !

Başkan Bahtiyar Yurtman Mimarlar Günü’nü Kutladı

Başkan Bahtiyar Yurtman Mimarlar Günü’nü Kutladı
Mimarlar Odası Konya Şubesi Ereğli Temsilciliği Başkanı Bahtiyar Yurtman Mimarlar Günü’nü Kutladı

Mimarlar Odası Konya Şubesi Ereğli Temsilciliği Başkanı Bahtiyar Yurtman Mimarlar Günü’nü Kutladı

Dünyada 1,3 milyon mimarı temsil eden Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA), 2016 Yılı Dünya Mimarlık Günü (3 Ekim 2016, Pazartesi) temasını "Daha İyi Bir Dünya Tasarla" olarak duyurmuştur.
Küresel zorluklar yelpazesi büyüdükçe ve yoğunlaştıkça; mimarlığın, planlamanın ve tasarımın insanlar için daha iyi bir gelecek sağlamaktaki rolü daha da kritik hale gelmektedir.
UIA; 2016 Yılı Dünya Mimarlık Gününde, ilgili tüm mimarlık kuruluşlarını; insanlığın acılarının sonlandırılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve küresel zorlukların hafifletilmesinde tasarımın önemli rolünü vurgulamaya çağırıyor.
UIA üye ülkeleri ve paydaşları; 3 Ekim 2016 tarihinde mimarlığın; iklim değişikliği ile mücadele; üretken, güçlü, güvenli, verimli iletişim ve işbirliği kurulması için sahip olduğu güce dikkat çekmek üzere harekete geçecek.
UIA ayrıca, Mimarlık Günü temasına, Kito/Ekvador'da Ekim 2016'da gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler Habitat-III toplantısında ve Kasım 2016'da gerçekleştirilecek olan COP 22 İklim Konferansında dikkat çekecek.
ULUSLARARASI MİMARLAR BİRLİĞİ (UIA)
Bu çerçevede meslektaşlarımızı mimarlık,kent ve çevre değerlerine sahip çıkmaya çağırır ve
mimarlarımızın Dünya Mimarlık Gününü kutlar, uğraşlarında başarılar dileriz.
Bahtiyar Yurtman

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 33934

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın