Kapat !

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN SAHNE ALDILAR

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN SAHNE ALDILAR

Ereğli Sanat Merkezi Derneği (ESM) Mustafa Seyran Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Ersin Sümer Yönetimindeki Bir Şarkıdır Yaşamak isimli konserle şehit ailelerini unutmadığını gösterdi.

Ereğli Kültür Merkezinde geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen konsere şehit aileleri, Ereğli Kaymakamı, Belediye Başkanı, Şehit Aileleri Dernek Başkanı ve çok sayıda Ereğlili sanatsever katıldı. Konserin açılışında bir konuşma yapan ESM Başkanı Zeliha Koçak, ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini belirterek, Bu dönemde düzenlediğimiz konserle aziz şehitlerimizi anarken onların bizlere emaneti olan aileleriyle birlikte olmak istedik dedi. Koçakın ardından söz alan Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan da ESMye teşekkür etti. Ertaştanın kendi yazdığı şiirleri seslendirmesi salonda bulunanları duygulandırdı.

Konuşmaların ardından Şef Ersin Sümer yönetiminde Türk Sanat Müziğinin birbirinden sevilen eserlerini seslendiren koro dinleyenlerden alkış ve beğeni aldı. Konserde seslendirelen eserlerin günün anlamına uygun olarak ağır parçalardan oluşması da takdir topladı.

(Deniz KURT)

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 63182

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın