Kapat !

EREĞLİ’YE YAZIK OLUYOR

EREĞLİ’YE YAZIK OLUYOR

Ereğli ve Türkiyede oldukça yoğun geçen Referandum süreci sona erdi. Referandum sonucunda Ereğli Evet dedi. Bu kapsamda Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gecesini tabiri caizse gündüzüne kattı. İlçeyi karış karış dolaşan Özgüven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başını yere eğdirmeyecek şekilde bir çalışma sergiledi.

Bu çalışmalarının devamını sürdürebilme adına bir dizi projeler geliştiren Özgüven, Ereğli halkının genel yapısını bildiğinden dolayı, halk adına girişimlerde bulunarak şehremini olma özelliğini sürdürmek istiyor. Devletin kurumları ile uyum içerisinde çalışmak isteyen Özgüvenin girişimleri, sabote edilmeye çalışılıyor.

Bunun en canlı örneğini geçtiğimiz 23 Nisan Ulual Egemenlik ve Çocuk bayramında yaşayan Özgüven, 23 Nisanın daha güzel olması için belediye olarak katkıda bulunmak istediğini, ancak resmi müracaatların cevapsız kaldığını belirterek, Ereğliye yakışmayan bir hareketle karşılaştığını belirtti.

Ereğli halkının da gözünden kaçmayan bu davranışlar, halk arasında Başkanın başarısı kıskanılıyor. İkinci planda kalan kişiler, ellerindeki yetkiyi kullanarak başkanı itibarsızlaştırmak istiyor şeklinde yorumlanıyor.
Yazı İşleri Servisi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 54246

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın