Kapat !

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven imar konusunda açıklama yaptı

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven imar konusunda açıklama yaptı

Ereğli Belediyesi sosyal ve fiziksel belediyeciliğin yanı sıra teknolojiyi aktif kullanma açısından da Ereğlililere önemli hizmetler sunuyor. Bu kapsamda internet sitesi(eregli.bel.tr) üzerinden bilgilendirme amaçlı imar durumu alma işlemi takdirle karşılanıyor. Yıl içerisinde 25.300 kişi internet sitesini ziyaret etmiş ve 8.500 kişi ise imar durumu alma işlemi gerçekleştirmiştir.

Çağdaş belediyecilik kapsamında halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet sunmanın amacını güttüklerini belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: Sosyal ve fiziki belediyecilik kapsamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra çağa ayak uydurarak vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız Alo Belediye hattımızla ve Whatsapp İletişim hattımızla belediyemize 7/24 ulaşarak istek, talep ve önerilerini sunabiliyorlar. Ayrıca etkin internet sitemizle belediyemizden haberdar olmanın yanında belediyemize gelmeden internetin olduğu her yerde telefon, bilgisayar, tablet gibi teknolojik aletleri kullanarak imar durumu sorgulama ve çıktısını alma işlemini gerçekleştiriyorlar. Ancak bunu sadece bilgilendirme amaçlı kullanabiliyorlar, resmi yerde kullanabilmek için bu belgeleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze gelerek bizzat almalıdırlar. Vatandaşlarımız eregli.bel.tr sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor; ister Ada-Parsel numaralarını kullanarak isterlerse Mahalle-Cadde-Sokak isimlerini yazarak arama yapabiliyorlar. Bu uygulamamıza olan ilgi gösteriyor ki, halkımız bu uygulamamızdan memnun ve aktif olarak kullanıyor, bu da bizleri mutlu ediyor. Ereğlimiz için hizmet noktasında halkımızın da desteği ile emin adımlarla ilerliyoruz, bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. dedi.
Haber Merkezi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12370

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın