Kapat !

Şehidimiz Kurmay Albay Sait Ertürk’ün Annesinden Ziyaret

Şehidimiz Kurmay Albay Sait Ertürk’ün Annesinden Ziyaret
Vuruldum Nedim, ölüyorum, kan kaybediyorum, çocuklarım sana emanet diyen albayımızın annesi başkan Özgüven’i ziyaret etti.

Vuruldum Nedim, ölüyorum, kan kaybediyorum, çocuklarım sana emanet diyen albayımızın annesi başkan Özgüven’i ziyaret etti.

15 Temmuz şehidi Piyade Kurmay Albay Sait Ertürkün annesi Sevdiye Ertürk ve teyzesi Şükran Özcan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüveni makamında ziyaret etti.

15 Temmuzda gösterdiği hassasiyet ve programlar için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum diyen Sevdiye Ertürk: Benim oğlum çok iyi bir vatanseverdi. Vatan için canını seve seve vereceğini biliyordum, öyle de oldu. Saitle her zaman gurur duydum o gece vurulduğunu duymuştum Ankaraya gittiğimde de şehit olduğunu öğrendim. O gün de dimdik ayaktaydım şimdi de çünkü benim oğlum bir kahraman. dedi.

15 Temmuzu ve o gece canlarını veren kahramanlarımızı asla unutmayacağız diyen Başkan Özgüven: Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk 66. Zırhlı Tugay'da verdiği mücadeleyle İstanbul için kilit rol oynayarak, tugayın darbe girişimine desteğini engelledi. Sait Ertürk kardeşimizin Kurmay AlbayNedim Ulusan'ı arayarak, "VuruldumNedim, ölüyorum, kan kaybediyorum,çocuklarım sana emanet"dediği hala hafızalarımızda şehidimizin annesi, çocukları, yakınlarının Belediye olarak biz her zaman yanında olacağız. Memleketimizin kahraman albayının adını hep yaşatacağız. O ve onun gibi 15 Temmuzda şehit düşen kardeşlerimiz bu vatanı bize bırakmak için canlarını verdiler biz de onların emanet ettiği bu cennet vatanı canımız pahasına koruyacağız. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ziyarette anne Ertürke şehidimizin resmini hediye etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37030

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın