Kapat !

Bırakın bu Bizans oyunlarını

Bırakın bu Bizans oyunlarını

Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde siyasi dalgalanmalarda aldı başını gidiyor. Kimisi mahalle muhtarlığı için adaylığını açıklarken kimileri de belediye encümenliği ve belediye başkanlığı için adaylığını açıklıyor. Bazıları da var ki güçlü bir partinin içinde yer alabilmek için partisini bile değiştirebiliyor. Halkımız soruyor: “Savunduğu parti içerisindeyken geçtiği partiye verip veriştiren kişiler bunu içlerine nasıl sığdırabiliyorlar” diye. Bu kişiler, halkın gözünde itibar kaybediyor. Yakında bir bomba daha patlayacak; “Falanca parti başkanı istifa edip, falanca partiye geçti” diye Bekleyip göreceğiz parti değiştiren kişiler istediklerini alabilecekler mi?

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 25787

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 3 Yorum Yapılmış

  • Editör
    2013-12-07T21:26

    Sitemizi takip eden sevgili okuyucularımız; sitemizde yazılan yazıların ve yorumların sorumluluğu kişiye aittir. sitemizin öneri ve şikayetler bölümüne gelen yazıları gölge adam bölümümüzde yayınlamaktayız. gölge adam köşemiz esrarengiz süsü verilmiş bir köşe değil, daha doğrusu bir kişi değil. o ereğlili ahmet’in, mehmet’in, ayşe’nin, yani ereğlilinin köşesi. orada her tür vatandaşın yazısına yer verilmektedir. siz de karşılaştığınız olumsuzluklar hakkında öneri ve şikayetler bölümümüze yazı gönderirseniz, inanın ki yayınlanacaktır. editör

  • Kerim tutucu
    2013-12-07T13:38

    Güzel bir konuya değinmişsiniz. bu tip insanlar hep vardı hep de var olacak. onların toplum gözündeki yerleri belli zaten...

  • Okur okur
    2013-12-06T17:41

    Bu mu yani. bu mu yazı yazma kapasiteniz. gölge adam yazıyor diye kendinize esrarengiz süsü verip de yazdığınız yazı bu mu? bırakın gidin bu işi ya? çok iyi bi yazı kaleme almış gibi reklamını yapıyorsunuz. ilkokul çocuğunun cümleleri bunlar.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın