Adabağda Üretilen Organik Ürünler Tarladan Direkt Halka Ulaşıyor

Adabağda Üretilen Organik Ürünler Tarladan Direkt Halka Ulaşıyor

EREĞLİ BELEDİYESİ ORGANİK TARIMDA ÖNCÜ OLDU

Adabağda Üretilen Organik Ürünler Tarladan Direkt Halka Ulaşıyor
2023-08-25 18:57:51

Ereğli Belediyesi üretken belediyecilik anlayışı çerçevesinde Adabağda başlattığı proje ile organik tarım konusunda kararlı olduğunu ortaya koydu. Oldukça geniş bir alanda organik tarımın gelişmesi ve yaygınlaşması amacıyla başlatılan projede geçen yıldan bu yana önemlimesafe kat edildi. Adabağda üretilen ürünler ise tarladan direk halka ulaşıyor.

EREĞLİ BELEDİYESİ ORGANİK TARIMDA ÖNCÜ OLDU

Ereğli Belediyesi üretken belediyecilik anlayışıyla başlatılan organik tarım projesinin hasatlarını almaya başladı. Organik ürünler tüketebilmeleri için hemşerilerine uygun koşullar ortaya çıkarmaya çaba gösteren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ‘Tarladan Halka Organik Ürünler sloganıyla üretilen organik ürünleri Yunus Emre Parkı, Şehitler Parkı, Yöresel Pazar ve Ereğli Belediyesi Sosyal Tesislerde hemşerilerinin alımına sunuyor. Organik tarımın hem toprağa hem de insan hayatına etkisini bilerek yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalara çok önem verdiklerini belirten Başkan Oprukçu; Organik Tarım Projemizde ortaya koyduğumuzçaba ve gayretlerin inşallah mükafatını alıyoruz. Hemşerilerimizin organik ürünlere ulaşımlarını kolaylaştırmak için Adabağda yoğun bir emek ve alın teri ortaya koyuyoruz. Üretimin verdiği hazla tarım şehri Ereğlimizin geleceği için çalışıyor, bir fazla üretim ve bir fazla istihdam olanağı için fedakarlıklarla yolumuza devam ediyoruz. Organik tarımda öncü olduk ve Ereğlimiz için ne denli doğru bir adım attığımızı görmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Çevresel sürdürülebilirliğin olduğu bir tarımsal üretim modeli hayatageçirmek amacıylaözellikle organik tarımın yaygınlaştırılması ve tarım faaliyetlerinin artırılması için çiftçilerimizi de destekliyoruz.Ovalarımızda organik tarım sektörünün gelişimini sağlayacak iyi örnekleri oluşturmak için öncü çalışmalar yapmaya, bu bağlamda çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 21770

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK
Başkan Umut Akpınar sosyal belediyecilik örneği sergiliyor...
Başkan Umut Akpınar sosyal belediyecilik örneği sergiliyor...