AKPINAR 6 AYLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ
Colombia

AKPINAR 6 AYLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

Ereğli belediye başkanı Umut Akpınar, Ereğli basını ile bir araya geldi

AKPINAR 6 AYLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ
2024-10-17 13:17:58

Ereğli belediye başkanı Umut Akpınar, göreve geldiği altı aylık süre içerisindeki icraatlarını ve ilerleyen zamanda yapacaklarını anlattı.

Basın mensupları ile sohbet havasında geçen etkinlikte basın mensuplarına da sınırsız soru sorma hakkı tanıyan Akpınar, sorulara tek tek cevap verdi.

Bir çok basın kuruluşunun davet edildiği halde neden geldiği bilinmezken, sınırlı sayıda gelen basın mensupları ise halkın sorduğu soruları başkana yöneltti.

Samimi cevap veren başkan Umut Akpınar, kafalardaki soru işaretlerine bir nebze de olsa ışık tuttu.

Ereğli Güneş Gazetesi olarak, Kütüphanenin ne zaman faaliyete geçeceğini, Halk ekmek fabrikası yapılıp yapılmayacağını, Özel hastanenin ne zaman hizmete geçeceğini ve Oğuz Ata tesislerindeki sadece tabelası olan derneklere tahsis edilmiş yerler konusunu sorduk.

Aydınlatıcı cevaplar alarak teşekkür ettik.

Yiğit Medya adına soru yönelten Gültekin Ağrı ise Belediyeye ait Bolkar şirketinde çalışan, halk arasında başkan Umut Akpınarın o benim kırmızı çizgimdir dediği ve aylık 100 bin TL aldığı iddia edilen bir şahsın özel kalem müdürü olacağı konusunda duyumlar aldığını, bunun doğruluk derecesini sordu.

Soruyu cevaplayan başkan Umut Akpınar, parti gözetmeden arkadaşları ile bir uyum içerisinde çalıştığını belirterek, özel kalem müdürlüğünün boş olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabımızdan Başkan Umut Akpınar ile canlı yayındayız. Sormamı istediğiniz sorularınızı alayım demiştim. Sorular geldi ama sormaya fırsat bulamadığımız onlarca soru ve öneri vardı.

İşte onlardan bazıları

Murat Bostaner

Fidanlık yolu şehrin girişindedir fakat çok kötü bir görüntü vermektedir. Yapılan hizmet yarım kalmıştır teşekkür ederim.

Ibrahim Avcı

Şu Şekerbank sokağı ve eski kasaphane caddesi esnafları bırak kaldırımı yola bile eşya koyuyorlar. Bunada bir önlem alınsa iyi olur.

Ahmet Demir

Bu Gülbahce Pazarı Tuvaletleri Çamaşır Suyu Arap Sabunu ile iyi bir temizlenecekmi? Başkan Adayken sözü vardı geldi baktı.

Ramazan Üstün

Selam Bahri bey

3367 sayılılı 10 yıl takyitlidir şerhinin kaldırılmasına ilişkin

Geçmişteki 30 yıl içerisinde görev yapmış bütün Belediye Başkanları

Aydın Selay

Özkan Özgüven

Hüseyin Oprukçu (2 dönem )

Ahmet Özdoğan

Yasanın Şerhin terkini kaldırılmasına vatandaşa yardımcı olup çözüm üretip mağduriyetleri giderirken Sn. Başkan hizmet ve çözüm için geldi geldiği ilk aylar içerisinde Mağduriyetleri yığın yığın yaptı neden mağduriyetleri çözmüyor.

Yıl sonunda kadar Alhan mahallesi ve Yazlık Mahallesindeki 3367 sayılı Şerhin terkinine takılan bütün arsaları müstakil evleri çiftlikleri belediye olarak el koyacağız belediye zimmetine geçireceğiz diyorlar.. Bunun el koyma yeni belediye yazısını ve eski belediye belgelerinide gönderebilirim size.. Sorar mısınız Bahri Bey

Sorunu çözmek yerine neden halkı mağdur ediyor..

Hasan Can

Kırsal alandaki mahallelerimiz gözardı edilmesin

Ibrahim Pekpostalcı

Çevre yollarından şehre girişler... Stat girişi hariç tüm girişler çift yönlü yollarla bağlı... Bu yolların duble yolla bağlaması trafiği rahatlattığı gibi görünümü de güzelleştirecektir

Metin Bassullu

Trafik ve park sorunu nasıl çözüm üretecek

Haldun Cahit Üstün

Şehiriçi toplu taşımayla ilgili fikirleri nelerdir? Saat 21.ooden sonra toplu taşıma araçları yok

Osman Çetinkaya

Kaldırımlar totem denilen devasa tabelalarla dolu. Bunları kaldırsak şehir nefes almaz mı?

Ziya Bilgiç

Yunus Emre'nin altına park yapacak mı park sorununu çözecekmi?

Meryem Erdem Altin

Şehir içine, belediyeye ait kapalı büyük düğün salonu istiyoruz

Filiz Evren Kalan

Ereğlinin çarşısı hep aynı. Biraz daha önem verilse düzenlense görsel olarak iyiyi olurdu

Mehmet Düman

Türkiyede sadece Orhangazi mahallesinde çocuk parkı yok köylerde bile var.

Murat Efe

Önceki yönetime hesap sorulacak mı?

Muhammet Peynirci

Abi hastane yolu trafiği artık kaldırmıyor. Genişlemesi gerekiyor. Buna bir çözüm bulunmalı ne düşünüyor?

Mustafa Ertuğrul

Ereğlimizin mobese kameraları çalışmıyor. Çarşı, istasyon Caddesi, Kıbrıs caddesi ve Uğur Mumcu caddesi kameralarından hem Ereğli dışındaki hemşehrilerimiz hasret gideriyorlardı hemde şehrimizin tanıtımı için çok gerekli bir hizmetti...

TC Yalçın Koçak

Eskiden daha modern ve şehir görünümünde olan, yıllar geçtikçe ilerlemeye laik olduğu halde gerileyen Ereğli için planları nedir, sayın başkanın. Ereğlinin sorunu çözülmekle bitmez de, birde bu trafik lambaları bir düzene girecek mi? Değiştirilip yada temizlemeyi düşünüyorlar mı? İyi çalışmalar diliyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 82458

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
İŞİNSANI HALİL ERCAN YEŞİLYURT GÜCÜ YÖNETİMİNİ MİSAFİR ETTİ
İŞİNSANI HALİL ERCAN YEŞİLYURT GÜCÜ YÖNETİMİNİ MİSAFİR ETTİ
EREĞLİ SİMYA KOLEJİ EMNİYET İŞBİRLİĞİ İLE
EREĞLİ SİMYA KOLEJİ EMNİYET İŞBİRLİĞİ İLE