Kapat !
ALTAY EREĞLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

ALTAY EREĞLİ'NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Başkan Uğur İbrahim Altay: “Yaptığımız Yatırımlarla Ereğli’mizin Çehresini Değiştiriyoruz”

ALTAY EREĞLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR
2023-12-27 10:20:06

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Tarihi Ereğli Kent Meydanında devam eden 100 dükkânın cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi. Başkan Altay, Yaptığımız yatırımlarla Ereğlimizin çehresini değiştiriyoruz dedi. Başkan Altay, Ereğli ve Karapınarda çeşitli ziyaretlerde de bulunarak vatandaşlarla buluştu.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli ve Karapınarda çeşitli ziyaretlerde ve yatırım incelemelerinde bulundu.

Başkan Altay, Ereğli ziyareti kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Kent Meydanında yürütülen 100 dükkanın cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyerek projede gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
Konyanın merkez dışındaki en büyük ilçesinin son yıllarda büyük bir değişimine ve dönüşümüne şahitlik ettiklerini ifade eden Başkan Altay, Tarihi Kent Meydanındaki iş yerlerinin ihyası da bu dönüşümün en önemli parçalarından. Yaptığımız yatırımlarla Ereğlimizin adeta çehresini değiştiriyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında başlattığımız dönüşüm projesinde sona yaklaşık. İlçemize değer katacak bu dönüşüm projesi esnafımız için hayırlı olsun dedi.

EREĞLİDE EN İYİ SONUCU ALMAK İSTİYORUZ

Daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Başkan Altay, göreve yeni başlayan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erola hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Başkan Altay, Hedefimiz tüm ilçeleri kazanabilmek. Sahada Cumhur İttifakının adayı için çalışacağız. 5 yıldır Ereğli için yüzme havuzundan cephe sağlıklaştırmasına kadar önemli işler yaptık. Söz verdiğimiz işleri yapmak için de çaba sarf ediyoruz. Burada teşkilatımız yenileniyor. Ben başkanımızın şahsında tüm yeni görev alacaklara teşekkür ediyorum. Beraber el ele bir seçim çalışması yürüteceğiz. Merkez dışındaki en büyük ilçemiz Ereğli. Ereğlide en iyi sonucu almak istiyoruz. Dün hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Start verildiği tarihten itibaren kapı kapı dolaşarak davamızı anlatmaya ve Konyada en yüksek oyu almaya gayret edeceğiz ifadelerini kullandı.

Parti teşkilatının ardından göreve yeni atanan Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murata da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Altay, Uzun Çarşı esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

BAŞKAN ALTAY KARAPINARI ZİYARET ETTİ

Ereğliden sonra Karapınara geçen Başkan Altay, ilk olarak Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yakayı ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Daha sonra Belediye Başkanı Yaka ve AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zenginle birlikte İnönü Caddesindeki esnafa da hayırlı işler dileyen Başkan Altay, vatandaşlarla sohbet etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 40628

Kullanıcı Adı

  • Tc
    27 Aralık 2023 Çarşamba

    Eregli’nin çehresini değil değiştirmek olanı da bozuluyor ne yazık ki.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR