Kapat !
ALTAY İKİ YENİ ÜST GEÇİT YAPIYOR

ALTAY İKİ YENİ ÜST GEÇİT YAPIYOR

BAŞKAN ALTAY: “KERKÜK CADDESİ’NE VE ŞEHİR HASTANESİ KARŞISINA İKİ YENİ YAYA ÜST GEÇİDİ YAPIYORUZ”

ALTAY İKİ YENİ ÜST GEÇİT YAPIYOR
2023-09-12 15:02:52

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kerkük Caddesi üzerinde ekonomik ömrünü tamamlamış yaya üstgeçidini yenileme çalışmalarına başladıklarını belirterek, Şehir Hastanesi karşısına da yürüyen merdivenli bir yaya üst geçidi yapacaklarını söyledi. Başkan Altay, iki yeni yaya üst geçidinin maliyetinin 47 milyon lira olacağını vurguladı.


Konya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlamış yaya üst geçitlerini yenilerken ihtiyaç olan bölgelere de yeni üst geçitler kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak amacıyla bir yandan yeni caddeler ve köprülü kavşaklar yaptıklarını bir yandan da araç yoğunluğunun olduğu bölgelerde karşıdan karşıya geçişlerde yayaların can güvenliğini sağlamak için şehri yeni üst geçitlerle donattıklarını söyledi.

Başkan Altay, Uzun yıllardır şehrimizin önemli caddelerinden olan Kerkük Caddesinde hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan yaya üst geçidini yeniliyoruz. Eski prefabrik yaya üst geçitlerimizden sonuncusu Kerkük Caddesinde kalmıştı. Onu da inşallah değiştiriyoruz. İmalat çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Şehir Hastanesi ana kapısında, Adliye tarafından gelişte vatandaşlarımızın kullanımını rahatlatmak adına buraya da yürüyen merdivenli yeni bir yaya üst geçidi yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah hem Kerkük Caddesindeki hem Şehir Hastanesi karşısındaki üst geçitleri en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin istifadesine sunmayı planlıyoruz. Konyamıza yakışanı yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. 47 milyon lira maliyetli iki yeni üst geçidimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 72283

Kullanıcı Adı

  • Aysel barut
    13 Eylül 2023 Çarşamba

    Bu ne yaman çelişki ömer faruk. başkan icraat anlatıyor siz eleştiriyorsunuzb konya haber facebook sayfasındada saçma sapan paylaşımlarınız var

  • Ömer faruk
    12 Eylül 2023 Salı

    Ak partili hem bediye başkanları hem de milletvekilleri konya’yı dikkate almıyor ve yeterince hizmet etmiyorlar. çünkü, her halükarda oy alacaklarını ve kazanacaklarını bildikleri için hizmet etme ihtiyacı duymuyorlar. verilen sözlerin çoğu tutulmadı. uğur başkan 2019da metro dahil bir sürü söz vermişti. hangisi tutuldu? ak parti eski milletvekili ahmet sorgun konyalı hem kızar hem de bize oy verir demişti. gerçekten de doğru söylüyordu.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR