Kapat !
Başkan Oprukçu’dan Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Oprukçu’dan Zafer Bayramı Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “RABBİM, TÜRK MİLLETİ’NİN EBEDİ VARLIĞINI MUHAFAZA ETSİN, EZANLARIMIZI DİNDİRMESİN, BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN”

Başkan Oprukçu’dan Zafer Bayramı Mesajı
2023-08-29 08:50:10

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

RABBİM, TÜRK MİLLETİNİN EBEDİ VARLIĞINI MUHAFAZA ETSİN, EZANLARIMIZI DİNDİRMESİN, BAYRAĞIMIZI İNDİRMESİN

30 Ağustos zaferinin milletimizin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırışı olduğunu belirten Başkan Oprukçu mesajında; Türk Milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Zafer Bayramımızın 101. yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos zaferi şanlı Türk Milletinin vatan sevgisinin büyüklüğünü dünyaya kabul ettirdiği bir tarih olmuştur. Anadolu Türke ebedi vatan olsun diye emanet edildiği günden beri şerefimizle ve onurumuzla yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim, Türk Milletinin ebedi varlığını muhafaza etsin, ezanlarımızı dindirmesin, bayrağımızı indirmesin. Bu zafer vatanımıza göz diken düşmanlara karşı milletimizin bağımsızlığını ilelebet muhafaza edeceğinin en önemli göstergesidir. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde milletimizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere, bu zafer ile tarihte eşine az rastlanır ve tüm mazlum halklara da örnek teşkil eden unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Oğuz Atadan bu yana Türk Milletinin bütün aziz şehitlerini rahmetle, şükranla anıyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62918

Kullanıcı Adı

  • Doğrucu davut
    3 Eylül 2023 Pazar

    Üzülerek söylüyorum ama ereğlispor maalesef bir grubun tabiri caizse tapulu malı olmuş durumda.bunu kulüp başkanının geçen sezon yaptığı basın toplantısında da kendi ağzından dinledik.maalesef taraftar grupları da bu işten rant elde etme derdinde.başkan da maddi sıkıntı yaşamıyorum havasını vermiş durumda fakat maalesef futbolun f’sinden anlamıyor.örnek mi istersiniz madem geçen yıl ertuğrul sanlav hoca ile olmayacağını biliyordunuz takım düşünce mi yeni hoca getirmeyi akıl ettiniz. bal ligi’ne katılacağız deyip sonradan katılmaktan vazgeçtiğiniz sezonda ert’de canlı yayına katıldınız 3 milyon bütçem olsa dediniz takımı 3 lig’e çıkarırım diye demeçte bulundunuz.fakat geçen sezon bal ligi’ndeyken 1 milyondan fazla harcadığınızı söylediniz takımı amatör ligi düşürdünüz. tabiri caizse mercedes araba aldınız ama yakıt olarak kaçak mazot kullandınız. bu ve bunun gibi çok sayıda örnek dile getirilir sayenizde ereğlispor izlemekten nefret eder hale geldik her sene aynı filmi izletiyirsunuz.

  • Halil ibrahim
    29 Ağustos 2023 Salı

    Sporsever bir başkan değil kardeşim obrukcu bey,zaten yaptığı da bişey yok, ereğlide sadece bişey yaptı oda ata parkını yeşillendirdi o kadar orayı da rahmetli kenan başkan kazandırdı yer olarak, sporsever değil zaten amatörde sürünüyoruz bal lığınde bile tutamadı takımı spor konusunda hayrı yok onrukcunun..

  • Ereğlisporlu
    29 Ağustos 2023 Salı

    Sn obrukcu ereğlisporun durumu ne olacak konyaspor 1922 almadınız yine bir bahane ile amatör kümede oynamak yakışmıyor ereğlisporun bir geçmişi var tarihi var yazık oluyor amatör küme hiç el atmıyorsunuz kusura bakmayın bu konuda eleştiri getirecem size ereğlinin ereğlispor için ilgilenmeyen tek belediye başkanı sizsiniz kusura bakmayın da bu eleştiriyi hak edenlerdensimiz iyi birisi olabilirsiniz ama yetmez icraatınız spor bölümünde yok,konyaspor 1922 yi satın alma konuşun da almaz bu bld başk onrukcu bir yolunu bulur alır gibi yapar almaz diye okumuştum kurnazdır diye sanırım haklı çıktılar.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR