BİLAL YİĞİTTEN ÇAĞRI

BİLAL YİĞİTTEN ÇAĞRI

BİLAL YİĞİTTEN ÇAĞRI

BİLAL YİĞİTTEN ÇAĞRI
2024-03-31 00:33:47

Kıymetli hemşerilerim,

Seçim çalışmalarımızın artık sonuna yaklaştık. Yarın Ereğli'mizin önümüzdeki 5 yıllık süreçte çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın nasıl bir yönetim anlayışı ile hangi vizyonda yaşayacağımızın hep beraber kararınızı vereceğiz.

Her şeyden önce kararsız ve sandığa gitmeyi düşünmeyen vatandaşlarımızın böylesine mühim bir karar gününde sandığa giderek kendi iradelerini ortaya koymalarını rica ediyorum. Özellikle yerel seçimlerde partiler üstü düşünerek algı yaratıp, kasıtlı olarak bizleri birbirine düşürmek isteyen şer odaklarına itibar etmeden sandığa gitmenizi önemle rica ediyorum. Unutmamalıyız ki hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Hepimiz Ereğliliyiz. Seçim sonrası yine birbirimizle olan ilişkilerimizin devam edeceğini tekrar hatırlatmak istiyorum.

Seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren nezaketi elden bırakmayan tüm Partililerimize ve Cumhur İttifakı ortağımız Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatına teşekkür ediyorum. Yarın ki seçimlerin sükunet içinde yapılıp neticelenmesini, sonuçların ise ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Siz değerli Ereğlili hemşerilerimden isteğim Cumhur İttifakı adaylarımız olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçuya tam destek vermenizdir.

Bilal Yiğit

MHP 28.Dönem Konya Milletvekili Adayı

BİLAL YİĞİTTEN ÇAĞRI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 97220

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI