CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL ERCAN AÇIKLAMA YAPTI

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL ERCAN AÇIKLAMA YAPTI

Seçim sonrası işinsanı Ercan seçimi değerlendirdi

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL ERCAN AÇIKLAMA YAPTI
2023-05-30 08:20:14

Değerli Hemşerilerim ,Türkiye yüzyılının en önemli seçimlerinden birini geride bırakmış bulunmaktayız. Bu süreçte partimin ve sayın Genel Başkanım dürüst, erdemli, onurlu, bilge, mütevaziliği ile örnek aldığımız vatansever insan Kemal Kılıçdaroğlunun bana yüklemiş olduğu onurlu sorumluluk ile birlikte Konya Milletvekili adayı olarak seçim startıyla beraber mücadelemizi sevgi, saygı ve hoşgörü çercevesinde sürdürdük.

Bu süreçte mahalle, esnaf, ilçe gezileri, toplantılar, mitingler gibi birçok noktada çalışmalar yaparak partim ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanım sayın Kemal Kılıçdaroğlu için destek çağrısında bulunduk.

Bu süreçte ilçe başkanımıza ve parti yönetimimize, bizi yalnız bırakmayan hep desteğini veren ittifak partilerimizin başkanlarına ve yönetimlerine, tüm arkadaş ve dostlarıma canı gönülden teşekkür etmek istiyorum.

Ayrıca Ereğli özelinde oylarımızda yaşanan yükselişten dolayı da bizlere destek vererek onure eden tüm Ereğlili hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra hep beraber kardeşçe yaşadığımız Ereğlimizde sağlık sorunlarının kalmadığı, 3. ve 4. Organize sanayilerinin açıldığı kadınlarımızın çevre illere değil Ereğlimizde çalıştığı Ereğlimizin İL olduğu günleri görerek Ereğlimizin ve tüm Türkiyemizin mutlu olduğu ve huzurlu yaşayacağımız günler diliyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43865

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI