Cumhurbaşkanı Erdoğana Konyada coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Erdoğana Konyada coşkulu karşılama

Erdoğanı dinlemeye 110 bin kişi geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğana Konyada coşkulu karşılama
2024-03-17 21:21:32

Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havalimanından miting alanına geçerken yol güzergahında sevgi gösterisinde bulunan çocuklara hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri mitingine katılmak üzere havayolu ile Konya'ya geldikten sonra otobüs ile şehir merkezine hareket etti. Ankara Caddesi güzergahından şehir merkezine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gören vatandaşların ve çocukların sevgi gösterisinde bulunması üzerine Belh Kavşağı civarında otobüs durdu. Kapısı açılan otobüsün önünde vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara da hediyeler verdi. Erdoğan'ın otobüsü kısa süre sonra hareket ederek Kılıçarslan Kent Meydanı'na gitti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitingini Kılıçarslan Kent Meydanında gerçekleştirdi. Erdoğana bakanlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları, başkan adayları da eşlik etti.

ERDOĞAN MİTİNGE 110 BİN KİŞİNİN KATILDIĞINI AÇIKLADI

2023 Mayıs seçimlerinde kendisine ve Cumhur İttifakına verilen destek için Konyalılara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya ahdimize bağlı olduğunu bir kez daha ispatladı dedi. Emniyetten aldığı bilgiyi de paylaşan Erdoğan, yollar hariç, 110 bin kişinin mitinge katıldığını söyleyerek, Konya bu, her zamanki gibi şeklinde konuştu. Konyanın vefanın şehri olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizim Konya‘yla gönül bağımız çok eskilere dayanır.

Girdiğimiz her mücadelede Konyayı dimdik yanımızda bulduk. 31 Martta Konya, rekor oyla tarih yazacak. Konyaya da bu yakışır. Konya, sadece kendi sınırlarından ibaret bir şehir değildir. Bu şehir, ülkenin tamamına ışık saçtı. Konyanın 21 yılda katettiği yola şahit olanlar, Konyalılardır diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 15407

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi