Kapat !
CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA

CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA

Cumhuriyet Mahallesi Cumhur İttifakı’nı Adına Yakışır Şekilde Kucakladı...

CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA
2024-03-26 17:05:06

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Av. Ali Süzgün, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Köfe, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Acar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Nuran Olkay, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Cumhuriyet Mahallesini ziyaret ettiler.

İNŞALLAH BİR 5 YIL DAHA SİZLERİN OYLARIYLA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: Hüseyin Başkanımız güçlü bir şekilde geliyor, zaten arkasında Ankarada, Konyada Cumhur İttifakı var, burada Büyük Birlik Partisi olarak biz de yanındayız, sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah bir 5 yıl daha sizlerin oylarıyla Belediye Başkanımız olacak şeklinde konuştu.

CUMHURUN KALESİ OLAN CUMHURİYET MAHALLESİ 31 MARTTA HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANI SEÇMEYE, ZAFERİMİZE ORTAK OLMAYA HAZIR MISINIZ?

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: İnşallah AK Partisinin logosunu gördüğünüz yerde AK Partiye, Milliyetçi Hareket Partisinin logosunu gördüğünüz yerde Milliyetçi Hareket Partisine mührü basacaksınız. Cumhuriyet Mahallesinin Cumhurun olduğunu biz biliyoruz. Cumhuriyet mahallesi AK Partiyi seviyor, Milliyetçi Hareket Partisini seviyor, Büyük Birlik Partisini seviyor dolayısıyla Cumhurun kalesi olan Cumhuriyet Mahallesi 31 Martta Hüseyin Oprukçu Başkanı seçmeye, zaferimize ortak olmaya hazır mısınız? şeklinde konuştu.

EREĞLİ YÖNETİMİ İÇİN, EREĞLİNİN HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALABİLMESİ İÇİN CUMHUR İTTİFAKINA İHTİYACI VAR, BAŞKA BİR SEÇENEK EREĞLİMİZİ KÖTÜYE GÖTÜRÜR, BİR 5 YILINI KAYBETTİRİR

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Kadir Düzen: Bu meydana baktığımda şunu görüyorum. Bu meydana baktığımda vatanını, Ereğliyi seven vatanı için her şeyi yapabilecek olan insanları görüyorum. Ereğli yönetimi için, Ereğlinin hak ettiği yatırımları alabilmesi için Cumhur İttifakına ihtiyacı var. Başka bir seçenek Ereğlimizi kötüye götürür, bir 5 yılını kaybettirir şeklinde konuştu.

EREĞLİMİZDE CUMHUR'UN UYUMU DA EBEDİYEN DEVAM EDECEK, BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ PAZAR'A KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

Başkan Oprukçu: Cinler Mahallemize, Cumhuriyet ismini Cumhuriyetimizin 100. yılında mahalle sakinlerimizin talebiyle verdik, çok yakıştı. Hüseyin Oprukçu vakfettiği ömrünü şerefle ve hizmetle tamamlamaya kararlı bir adam, hizmete devam edelim istiyorum. Hüseyin Oprukçu'yu geçmişte yapılamaz denilenleri yapmasıyla, bu dönemde tüm olumsuzluklara rağmen yaptıklarıyla bilirsiniz, yarın da birliğin gücüyle yapabileceklerini hayal edebilirsiniz. Üretken belediyecilik anlayışıyla adam gibi hizmet ettik, Cumhur'un gücüyle de hizmetlerimize devam edeceğiz. Ereğlimiz sıfır işsizin olduğu, huzur şehri Vilayet Ereğli olsun diye çırpınıyoruz. Sözünü aldım, söz veriyorum önümüzdeki dönemde Ereğli Vilayet olacak. Ereğlimizin muhteşem geleceğini beraber inşa etmenin yanında kapısı ve gönlü açık bir Belediye Başkanı olarak ayırmayan ayrıştırmadan kucaklamaya, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Ereğlimizde Cumhur'un uyumu da ebediyen devam edecek, bizim birlikteliğimiz Pazar'a kadar değil mezara kadar. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

31 MARTTA HERKES GÖRECEK Kİ HAK KAZANACAK, HAKİKAT KAZANACAK, CUMHUR İTTİFAKI PAYDAŞLARI KAZANACAK

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz: Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı, değerli başkanım Hüseyin Oprukçu Başkanımın zafere giden yolunda Ereğliye geldik. 31 Martta rahmet ayının içerisinde çektiğimiz zahmetin rahmete ve zafere kavuşacağı Belediye Başkanlığı seçiminde ömrünü Ereğliye, hemşerilerine, davasına vakfetmiş Hüseyin Oprukçu Başkanımı Cenab-ı Allaha emanet ediyorum. İnşallah vilayet Ereğlide buluşmak üzere. 31 Martta herkes görecek ki hak kazanacak, hakikat kazanacak, Cumhur İttifakı paydaşları kazanacak şeklinde konuştu.

CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA
CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA
CUMHURİYET MAHALLESİNDEN CUMHURA SICAK KARŞILAMA

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 72818

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN İKONİK KÜTÜPHANE
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN İKONİK KÜTÜPHANE
EREĞLİ POLİSİ OLAYIN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR
EREĞLİ POLİSİ OLAYIN SEBEBİNİ ARAŞTIRIYOR