EREĞLİ BELEDİYESİ TALATPAŞA MAHALLESİNDE
Colombia

EREĞLİ BELEDİYESİ TALATPAŞA MAHALLESİNDE

Talatpaşa Mahallesinde Yol Bakım ve Onarım Çalışması Gerçekleştirildi

EREĞLİ BELEDİYESİ TALATPAŞA MAHALLESİNDE
2024-01-08 17:12:32

Ereğli Belediyesi yol çalışmaları kapsamında hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Talatpaşa Kemal Mahallesinde de ihtiyaç doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

TALATPAŞA MAHALLEMİZDE YOL, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tüm mahallelerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceklerini belirterek: Hemşerilerimin istek, talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından Talatpaşa Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışmamızı tamamladık.Bu güne kadar hep bir fazla hizmeti Ereğlimize kazandırmanın samimi çaba ve gayreti içerisinde olduk, bundan sonraki süreçte de aynı doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.Tamamlanan hizmetlerimiz sonrası hemşerilerimizin çalışmalarımız karşısında duydukları memnuniyeti görmek, çalışma azmimizi daha da perçinliyor. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza, Ereğlimiz için canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 26289

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
SÜPER GRUP HAKEM DENEME YERİ DEĞİLDİR!
SÜPER GRUP HAKEM DENEME YERİ DEĞİLDİR!
RENT GO KONYASPOR FORMASINDA
RENT GO KONYASPOR FORMASINDA