Kapat !
EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI

EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI

UMUT AKPINAR: “KENDİ DERTLERİNE DÜŞTÜLER, BELEDİYEYE İCRA GETİRDİLER!”

EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI
2024-03-29 16:26:11

Günlerdir soruyorum! Belediyenin kaç milyon lira borcu var? Sayın Oprukçudan ses yok! İfadesini kullanan ve Ereğli Belediyesine gönderilen icra tebligatını vatandaşlara gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, Sayın Oprukçu bu ne? Bu Ereğli Belediyesine gönderilen icra dosyası, icra! Belediyeye icra geldi icra! Alacağını aylardır tahsil edemeyen esnaf belediyeye icra gönderdi ifadelerini kullandı.
Miting alanından yuhh sesleri yükselmesi üzerine Akpınar hayır yuh yok. Bizim kültürümüzde yuh yok. Bizim kültürümüzde hoşgörü var. Bizim kültürümüzde birlik var. Bizim kanun adamlarımız var. Kanunun kestiği parmak acımaz. Bu ne biliyor musunuz? Esnafların alacağının ödenmemesi sonucu belediyeye gelen üç kuruşluk icra! Kendi dertlerine düştüler belediyeyi unuttular. Belediye bu halkın şerefidir dedi.
EREĞLİ MHP İLÇE BAŞKANININ ORTAĞI OLAN AV. İSMAİL CEM SUVAT VE AV. SELAHATTİN SUVAT VEKÂLET ÜCRETLERİNDEN DOLAYI İHTİYATİ HACİZ ALARAK İCRA TAKİBİ YAPTILAR MI?
Ayrıca buradan soruyorum? Ereğli Belediyesinin taşeron firması olan BOLKAR isimli şirketin vekilliğini yapmakta olan Ereğli MHP ilçe başkanının ortağı olan Av. İsmail Cem Suvat ve Av. Selahattin Suvat vekâlet ücretlerinden dolayı ihtiyati haciz alarak icra takibi yaptılar mı? İcra takibi yapmalarının altında kendilerinin de seçimi kazanmayacaklarına inanmamaları mı var? Seçimi kaybettiklerinde vekâlet görevleri sona ereceğinden dolayımı icra işlemi başlattılar? ifadelerini kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Umut Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü Günlerdir soruyorum? Belediyenin kaç lira borcu var? Cevap yok! Akhüyükte ne harcadınız? Cevap yok! Adabağda harcanan milyonlarca liranın cevabı yok! Beş yılda belediyenin ne kadar arsasını sattınız, satışlardan aldığınız milyonlarca lirayı nereye harcadınız? Cevap yok! Yangından mal kaçırır gibi seçime iki hafta kala Perşembe pazarının yanındaki arsayı sattınız! 130 milyon lira para aldınız! Bu paraları nereye harcadınız da belediyeye icra geliyor? Yine cevap yok!
Sayın Oprukçu, çıkın bu necip millete cevabını verin.
Hemşerilerim bunların derdi kendi cepleri! Ben hemşerilerimin 31 Martta bütün bunların hesabını sandıkta soracaklarına, ve Ereğlinin hakkını hukukunu koruyacaklarına yürekten inanıyorum dedi.

EREĞLİ BELEDİYESİNE İCRA GELDİ İDDİASI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 16910

Kullanıcı Adı

  • Burak
    30 Mart 2024 Cumartesi

    Zaten obrukcu bu konularda uzman sayılır adanadan zor yırttı işi…


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ