Kapat !
EREĞLİ’DE ANKET TARTIŞMASI

EREĞLİ’DE ANKET TARTIŞMASI

ANKET OPRUKÇU DEDİ, ÖZGÜVEN OLAMAZ BÖYLE ŞEY DEDİ

EREĞLİ’DE ANKET TARTIŞMASI
2024-03-22 02:10:35

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken araştırma şirketleri de çalışmalara hız verdi. Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Özkan Özgüven, ankette mevcut Ereğli belediye başkanı ve Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Hüseyin Oprukçunun yüzde 52.4 çıkan anketine tepki gösterdi

Gezici Araştırma Şirketi tarafından, Konya Ereğli genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili seçmenin algısını belirlemek üzere 16-17 Mart 2024 tarihlerinde araştırma düzenlendi. Araştırmaya katılan halkın 31 Mart 2024te Yapılacak Yerel Seçimlerde Konya Ereğli Belediye Başkanlığı için hangi parti adayına oy vermeyi düşündüğüne ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 52.4ü MHP ve AK Parti ortak adayı Hüseyin OPRUKÇUya oy vermek istediğini ifade ederken, yüzde 30.9u CHP adayı Umut AKPINARa yüzde 9,6sı Yeniden Refah Partisi adayı Özkan ÖZGÜVENe yüzde 3.8 İyi Parti adayı Ufuk DEMİRBAŞa oy vermek istediğini ifade etti.

Araştırmaya Yeniden Refah Partisi adayı Özkan Özgüven tepki göstererek, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özgüven açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 2014 Seçimlerinde yüzde 61.5 diyip seçim kaybedenler 2024 de biraz oranı (%52.4)e düşürseler de yine seçimi kaybedecekler! Seçim yasaklarına (anket yayınlama) ramak kala bu algı çabanıza 31 Mart ta Ereğli Halkı Gereğini yapacaktır. Gerçek Anket HALKIN anketidir. Nokta.

EREĞLİ’DE ANKET TARTIŞMASI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 46527

Kullanıcı Adı

  • Murat alçı
    22 Mart 2024 Cuma

    Cumhur ittifakının bir yalanı daha ortaya çıktı kaybetme korkusu paçayı sarmış, diğer partiler sanki kaybetmiş gibi hava estiriyorlar ama boşuna .

  • Belgin tütaş
    22 Mart 2024 Cuma

    Anketlerin ben algı oluşturduğuna inanıyorum,bunlar gerçek dışı yalan haberler taraflı olmuş bu net belli…


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ’DE CİNAYET
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ
EREĞLİ ŞEHİDİ EMRAH BÜKE’YE SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ