Ereğli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan Öğrencileri tarafından, Ereğli Kültür merkezinde ilçemizde bulunan anaokulu öğrencilerine saat 10.00 ve 14.00 seanslarında ÇEVRE BİLİNCİNİ oluşturmaya yönelik Keloğlan yedilemesi tiyatro gösterisi sergilendi.
Ereğlili öğrencilerin tiyatrosunda yoğun katılımın olduğu gözlemlendi. Gördüğü ilgiden dolayı bir açıklama yapan Apbullah Özer, Katılım sağlayan okullar memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Etkinliğimize katkı sağlayan Meslektaşlarından Leyla KURŞUN, Saide ÖZZEYBEK, Huriye BELEN ULUÇAY ve Nazım BÜTÜNER 'e ve 12 A sınıfı Öğrencilerine şükranlarımı sunarım. İnşallah bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz dedi.
Bahri Can
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.