Kapat !
EREĞLİYİ HEYECANLANDIRAN HABER

EREĞLİYİ HEYECANLANDIRAN HABER

EREĞLİSPOR, 3. LİGE ÇOK YAKIN!

EREĞLİYİ HEYECANLANDIRAN HABER
2023-08-17 12:37:59

Beta Trafo Ereğlispor, bir süredir sorunlar ile uğraşan ve 3üncü ligde mücadele eden 1922 Konyasporu almaya çok yakın. Ereğlinin 3üncü ligde temsil edilmesi içinde Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da büyük bir uğraş ve destek veriyor.
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış , Ereğlinin efsane başkanı olmaya çok yakın. Uzun bir süredir Ereğlinin adını profesyonel liglerde duyurmak için büyük uğraşlar veren Başkan Kamış, 3üncü ligde mücadele eden 1922 Konyasporu almak için var gücüyle mücadele ediyor.
Geçtiğimiz aylarda kongreye giden 1922 Konyasporun kulübü devretmek istediği ve kulübün en büyük taliplisinin ise Beta Trafo Ereğlispor olduğu biliniyor.
1922 Konyasporun Ereğliye kazandırılması içinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu öncülüğünde Ereğlili iş insanları ve spor severlerden de büyük bir destek var.
Yakın bir süre zarfında Ereğlinin 3üncü ligde olabilme ihtimali ise tüm Ereğlili spor severleri heyecanlandırmış durumda.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 13016

Kullanıcı Adı

  • Öncü grup
    25 Ağustos 2023 Cuma

    The ent klasik bir satınn alınacak konyaspor 1922 flmi izledik yine her yıl olduğu gibi kurnazca işin içinden çıktı obrukcu bir takım nasıl alınmazı yine oynadı ama arkadaşlarımız yazmıştı buraya obrukcu almaz diye yine gerçek çıktı..

  • Akil adam
    24 Ağustos 2023 Perşembe

    Başlığınız çok güzel ereğlispor 3.liğe yakın diye ama sn beld başkanı hüseyin obrukcu çok uzak maalesef 2.başlığı böyle atarsınız yakında obrukcu almaz bu takımı..

  • Halil ibrahim
    24 Ağustos 2023 Perşembe

    Bütün yazılanlara katılıyorum hüseyin obrukcu ne takım alır nede aldırır fıtratın da yok futbol ha isterse de alır tanırım kendisini amaa almazz kurnaz adam uğraşmayım bana yük olmasın düşüncesin de özünde iyi adamdır.

  • Serdar
    17 Ağustos 2023 Perşembe

    Almazz, ereğli’mize de kazandırmazzz konya 1922 sipor takımını obrukcuyu iyi tanırız bir neden yaratır vazgeçildi dedirtirdir.

  • Arda
    17 Ağustos 2023 Perşembe

    Boşa kürek çekmeyin hüseyin obrukcudan konya 1922 sporu alma yönünde ereğli’mize kazandırma adına iş çıkmaz neden mi almaz daha önce bu filmi çok gördük

  • Ereğlili
    17 Ağustos 2023 Perşembe

    Hayatta almaz bu belediye başkanı görün bakın 2-3 kez böyle durumlar oldu ha aşıyoruz ha aldık gibi bende işin içindeydim tam akıyoruz dediğimizde maalesef ilgisizliği ile alamamıştık bana yük olacak diye vazgeçti asım gibi bildiğim için bld başkanından umut beklemeyin ha almak istesin alırda ama hiçbir zaman istemedi..

  • Bahadır
    17 Ağustos 2023 Perşembe

    Söylemedi demeyin bld başkanı sn obrukcu bu takımı almaz,bir bahaneyle aradan çekilir, daha önce yapmıştı,ereğlisporun amatör de kalmasından yana yalandan oldu oluyor gibi davranıyor bir yolunu bahane bulunuyor olmadı diyor yine synısı olacak almaz.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR