Kapat !
İSRAİL VE FİLİSTİN GERÇEKLERİ

İSRAİL VE FİLİSTİN GERÇEKLERİ

İSRAİL VE FİLİSTİN GERÇEKLERİ

İSRAİL VE FİLİSTİN GERÇEKLERİ

Asel Uçak

2023-10-18 17:01:02

Bugün İsrail Devleti Filistin topraklarında zulmüne devam ediyor. Peki, gerçekten zulmü yapan İsrail Devleti mi yoksa arkasındaki güç mü? Hemen arkasındaki gücün Amerika olduğunu düşünenler ve söyleyenler olabilir. Ama bu zalimliğin ve dünyadaki tüm zalimliklerin arkasında Deccal Derin Devleti(İngiliz Derin devleti) vardır.

Tüm dünyada özellikle Müslüman ülkelerde yaşanılan her türlü zulmün(psikolojik, ekonomik ve sosyolojik) müsebbibi Deccal Derin devletidir. Peki, bu zulümler nasıl bu kadar açıkça yapılıyor ve bu cesareti nereden buluyorlar?

Cevap şudur: İslam ülkeleri dağılmış durumdalar. Her anlamda bir dağılmışlık. Fiziksel, duygusal, psikolojik, kültürel, zihinsel ve ekonomik. Bu dağılmışlığı tesis eden de yine Deccal derin devleti. Özellikle birinci ve ikinci dünya savaşlarında bilinçli bir şekilde bu dağılma süreci devreye sokuldu. Ve maalesef İslam toplumları da Allahın bize rehberlik etsin diye gönderdiği Kuranı da hakkıyla okuyup anlamadıkları için bugün bu dağılmışlığı ve zulmü yaşıyorlar. Allah Kuran da birlik olmak ile ilgili şu ayetleri söylüyor:

Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte onlar için büyük bir azap vardır.(Ali İmran 105)

Hepiniz Allah'ın ipine sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın. Ve Allah'ın üzerinizdeki nimetini hatırlayın.(Ali İmran 103)

Allaha ve Rasûlüne itaat edin. Birbirinizle çekişmeyin; yoksa korkuya kapılırsınız ve kuvvetiniz elden gider.(Enfal 43)

İnkâr edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur.(Enfal 73)

Görüldüğü üzere Allah Müslümanların birlik olmasını istemektedir. Eğer birlik olmazsa Müslümanların korku ve zulüm yaşayacağını ve bu yüzden de kuvvetlerinin elden gideceğini bildirmektedir. Bunun da yeryüzünde büyük bir fitneye ve bozgunculuğa sebep olacağı anlatılmaktadır. İşte bugün de yaşanan budur. Ayetler birebir tecelli etmektedir.

Müslümanlar dağılıp ayrılmış, kuvvetleri gitmiş, hepsinin üstüne korku, hüzün ve ümitsizlik çökmüştür. Bilinçli bir şekilde bu hale getirilen Müslüman toplumları da bölmek, idare etmek ve zulme uğratmak Deccal Derin Devleti tarafından çok kolay bir hale gelmiştir. Ki İsrailin Filistin toprakların da başlattığı bu zulmün arkasındaki güç olan İngiliz derin devletinin asıl amacı ise Türkiye olduğu unutulmamalıdır.

Bu zulmün ve bu zulme sebep olan Deccal Derin Devletinin ortadan kaldırmanın yolu Müslümanların öncelikli olarak Kuranı hakkıyla okumaları, anlamaları, CHATHAMHOUSE, VE TAVISTOCK ENSTİTÜ (güya düşünce kuruluşu )nün planlarının deşifre edilmesi daha sonra da birlik ayetleri gereği Türk İslam Birliğinin tesis edilmesi için çaba göstermeleridir. Türk İslam Birliği kurulmadığı sürece bu zulüm son bulmayacaktır. Birlik olmak demek her anlamda güç kuvvet sahibi olmak demektir. Her anlamda güçlü hale geldiğinizde de size karşı koyacak ve zulmedecek hiçbir güç olmayacaktır.

Allah bir an önce Türk İslam Birliğinin kurulmasını nasip etsin. Yoksa zulüm biter ne gözyaşı diner. Palyatif çözümler ya da çözüm gibi sunulan durumlar çözüm değildir. Sadece kınamak, protesto etmek havanda su dövmekten öteye gitmeyen girişimlerdir.

Problem: İngiliz (Deccal) Derin Devleti ve Zulüm-Sevgisizlik-Gaddarlık

Çözüm: Türk İslam Birliği Ve Mehdiyet-Sevgi-Barış

NOT: Mehdiyet ve Türk İslam Birliği olmadan çözüm mümkün değildir.

Mehdiyet olduğunda birlik, birlik olan yerde dirlik olur. Dirlik olan yerde de güç olur, kuvvet olur, sevgi olur huzur olur barış olur. Birliğin de bir Piri olur. İnancımız odur ki bu birliğin Piri de Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Türklük bilinci ve Kuran ahlakıyla bu iş mutlak olacaktır. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62501

Kullanıcı Adı

  • Ufuk
    18 Ekim 2023 Çarşamba

    Çok doğru asel hanım, yazılarınız çok isabetli oluyor.

  • Emine
    18 Ekim 2023 Çarşamba

  • Neşe
    18 Ekim 2023 Çarşamba


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR