KONYA FUTBOL KAMUOYUNA-

KONYA FUTBOL KAMUOYUNA-

MURAT ŞENGÜNÜN TAKIMI PROTESTO İÇİN MERAMSPOR KARŞILAŞMASINA ÇIKMAYACAK

KONYA FUTBOL KAMUOYUNA-
2024-04-29 10:51:28

Yeşilyurt Futbol Kulübü yöneticisi Murat Şengün hakemin futbolcularına ve şahsına yaptığı hakaretler karşısına Yeni Meramspor Karşılaşmasına çıkmayarak hakeme tepki göstereceklerini açıkladı

Şengün Konya Futbol Kamuoyuna başlığı altında şu açıklamayı yaptı:

Yeşilyurt Futbol Kulübü olarak yer aldığımız her alanda 'temiz' kalmaya, Fair-play ruhuna, futbolun talimat ve hükümlerine uygun hareket etmeye çalışmakta ve bu konularda hassas davranmaktayız. Biz 'adaletli' bir düzende maçlarımızı oynamayı istemekte, hiçbir kişi ve kurumdan 'ayrıcalık' beklememekteyiz. Rakiplerimizi tebrik etmekle birlikte özellikle dün oynadığımız Yeşilyurt FK-Yolspor maçında yaşanan "HAKEM REZALETİ" nedeniyle açıklama yapmamız kaçınılmaz olmuştur.

18 Yaş ortalaması ile mücadele ettiğimiz sezonda, dün oynadığımız maçta düdük çalan hakem(!) Nihat Ökten'in oyuncularımıza; "GERİZEKALI, "SALAK SALAK İŞLER YAPMAYIN" gibi söylemlerde bulunup, maç bittikten sonra ise Kulüp Başkanımız Murat Şengün'e; "BEN 3.LİGDE DÜDÜK ÇALARIM, SİZ BURDA SÜRÜNMEYE DEVAM EDİN" söylemlerini futbolcularımız ve Kulüp Yönetimimiz olarak hayretler içerisinde izlediğimizi belirtmek isteriz. Sokak kabadayısı üslubu ve tavırlarıyla ortamı geren Nihat Ökten, acaba bu zamana kadar görev aldığı bütün müsabakalarda aynı tavrımı sergilemekteydi? Konya futbolunun bu tür hakemlerden arınması gerektiğini belirtiyor, Konya İl Hakem Kurulu'nun bu tip hakemlere, konuşma ve üslup dersi vermesini ısrarla tavsiye ediyoruz. Tarafımızı rahatsız eden hususu bir kez daha tekrar ederiz ki, futbolcularla ve hocalarla konuşmayı bilmeyen, ikili diyaloğu zayıf olan Nihat Ökten gibi hakemlerle sahada karşılaşmamayı sadece kendi kulübümüz için değil, diğer tüm kulüplerimizi kapsayacak şekilde Konya futbolunun gelişimi ve marka değeri için talep etmekteyiz. Nihat Ökten gibi sokak ağzı ile konuşup, futbolcuların gururunu hiçe sayan hakemlerin konuşma tarzının devam etmesi durumunda, futbolcularımızın ve hocalarımızın emeklerinin gölgede bırakılmasına göz yummayacağımızı, hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı Konya futbol kamuoyunun bilgisine sunarız.

AYRICA BU HAFTASONU OYNAYACAĞIMIZ YENİ MERAMSPOR KARŞILAŞMASINA, BU TARZ HAKEMLERİ PROTESTO ETMEK ADINA ÇIKMAYACAĞIMIZI KAMUOYUNA DUYURUYORUZ.

DİĞER KULÜPLERDEN DE YAPILAN SAYGISIZLIKLAR KARŞISINDA AYNI TAVRI VE HASSASİYETİ BEKLİYORUZ.

YEŞİLYURTSPOR FUTBOL KULÜBÜ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 87221

Kullanıcı Adı

  • Adnan tuncer
    29 Nisan 2024 Pazartesi

    Helal olsun direnenlere

  • Nihat
    29 Nisan 2024 Pazartesi

    Saçma sapan bir protosto şekli, sn yönetici, bırakın böyle saçma düşünceleri futbolunuzu oynayın ereğlili olarak tasvip etmem..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
TEMİZLİK İMANDAN ÇALIŞMA AKPINAR’DAN GELİYOR
TEMİZLİK İMANDAN ÇALIŞMA AKPINAR’DAN GELİYOR