Konyada Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti

Konyada Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti

Hüseyin Oprukçu Aday Tanıtım Programında Coşkuyla Karşılandı

Konyada Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti
2024-02-03 00:49:45

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu ile birlikte Cumhur İttifakının 31 İlçedeki Belediye Başkan Adaylarının aday tanıtım programı AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Konya Selçuklu Kongre Merkezinde AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaşın da katılımlarıyla gerçekleştirildi.
EREĞLİMİZDE VE KONYAMIZIN TÜM İLÇELERİNDE CUMHUR İTTİFAKINI ZAFERE TAŞIYACAĞIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Aday tanıtım programı için duygularını ifade eden Başkan Oprukçu: Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı Sayın Musa Yılmaz ve Yönetimi, AK Partimizin İlçe Başkanı Sayın İbrahim Erol ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerimizle ile birlikte katıldığımız AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Konya Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Cumhur İttifakı Konya İlçe Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programında Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak takdim edilmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Allahın izniyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediyemizde, Ereğlimizde ve Konyamızın tüm İlçelerinde Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız, birlikte başaracağız. Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte inşallah canla başla çalışacak; ayırmadan, ayrıştırmadan, uyumlu yönetim umutlu gelecek için üretken belediyecilik anlayışımızla Ereğlimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaşın, Milliyetçi Hareket Partimizin ve AK Partimizin Konya Milletvekilleri'nin katılımlarıyla gerçekleşen aday tanıtım programı için AK Partimizin Konya İl Başkanı Sayın Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partimizin Konya İl Başkanı Sayın Remzi Karaarslan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12166

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI