LARK GIDA SPORU DESTEKLİYOR
Colombia

LARK GIDA SPORU DESTEKLİYOR

EREĞLİ’DE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN LARK GIDA A.Ş. TAM DESTEK VERECEK

LARK GIDA SPORU DESTEKLİYOR
2024-07-10 12:36:43

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Lark Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Zade, Ereğli Spor Klup Başkanı Bilgin Kamış, Chp Belediye Meclis Üyesi Ereğli Spordan sorumlu ve Voleybol Klup Başkanı Bülent San, Organize Sanayinde bulunan Ereğlinin Lokomotif Fabrikalarından Lark Gıdada bir araya geldiler
Ereğli Spor ve Ereğli Belediyesi Bayan Voleybol Takımı için bir araya gelen heyetde konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Lark Gıdaya Başta Abdurrahman Zade beye hem Ereğli Spora, hem Bayan Voleybol takımımıza verecekleri destek için teşekkür ediyorum, inşallah bu dönem Sporda ve voleybol da çıtayı çok yükselteceğiz, bizde bu anlamda belediye olarak maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacağız dedi.
Ereğli Spor Klup Başkanı Bilgin Kamışta Ben de hem Futbola, hem voleybola vereceği destek için Sayın Abdurrahman Zade beye teşekkür ediyorum. Zaten Sayın Belediye Başkanımızda yeni sezonda her türlü desteği veriyor teşekkür ediyorum, bizde inşallah 3.liğe çıkmak için elimizden geleni yapacağız kimsenin şüphesi olmasın dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43989

Kullanıcı Adı

  • Tekin
    10 Temmuz 2024 Çarşamba

    Artık 3. liğe çıkalım yakışmıyor amatör liğde oynamak ereğlisporumuza profesyonel liğlerde geçmişimiz var, bu yıl o yıl olsun…

  • Salim şimşek
    10 Temmuz 2024 Çarşamba

    Ereğli spora maddi manevi destek verenden allah razı olsun


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ
UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ
KONYA BÜYÜKŞEHİRİN HEDEFİ 42 BİN ÖĞRENCİ
KONYA BÜYÜKŞEHİRİN HEDEFİ 42 BİN ÖĞRENCİ