MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI

MEPAŞ'TAN AVANTAJLAR DÜNYASI

MÜŞTERİ SADAKAT PROGRAMIYLA ALIŞVERİŞTE YENİ BİR BOYUT!

MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
2024-04-26 11:27:11

Mepaş, Müşteri deneyimini daha keyifli ve müşterilerimiz adına daha karlı hale getirmek adına atılan adımlara bir yenisini daha ekledi: MEPAŞ Avantajlar Dünyası!

MEPAŞ bu projesi ile markaları ve müşterileri bir araya getirerek alışverişte fırsatlar sunuyor. Avantajlar Dünyası projesi kapsamında, öne çıkan yerel ve ulusal markaların ürünleri MEPAŞ müşterilerine özel indirimlerle sunuluyor. Böylece müşteriler tercih ettikleri markalardan daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkânına sahip oluyorlar.

Bu projeyle ilgili Mepaş Genel Müdürü İlker Arslanargun: " Müşteri odağını ön planda tutuyoruz ve Avantajlar Dünyası'nı da bu doğrultuda geliştirdik. Avantajlar Dünyası, sağladığımız ayrıcalıkların bir göstergesidir. Bu ayrıcalıklarla müşteri memnuniyetini artırmayı ve sadakati ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. ‘ şeklinde konuştu.

Avantajlar Dünyası projesi 2024 yılında göze çarpan avantajlarla büyük ilgi görmeyi ve güçlü işbirlikleri kurarak fark yaratmayı hedefliyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 81390

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE BİR HAFTALIK ASAYİŞ OLAYLARI
EREĞLİ’DE BİR HAFTALIK ASAYİŞ OLAYLARI
EREĞLİ BELEDİYESİ DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR
EREĞLİ BELEDİYESİ DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYOR