MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA UZANAN YOL KALP KRİZİ İLE SON BULDU

MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA UZANAN YOL KALP KRİZİ İLE SON BULDU

GEÇTİĞİMİZ DÖNEM HALKAPINAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN FAHRİ VARDAR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA UZANAN YOL KALP KRİZİ İLE SON BULDU
2024-03-21 02:19:55

Halkapınarın sevilen renkli simalarından Fahri Vardar, oğlu Mehmet Vardarın Büyük Birlik Partisi Halkapınar Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesi üzerine yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi.

Halkapınar belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki edindiği tecrübelerini oğlu ile paylaşan Vardar, adeta oğlu Mehmet Vardarın yöneteni konumundaydı.

Bu hızlı tempoya kalbi dayanmayan Vardar, Hakkın rahmetine kavuştu.

O, HALKAPINARLILAR TARAFINDAN SEVİLEN BİR KİŞİYDİ

AK Partiden Halkapınar belediye başkanı olmak için yola çıkmıştı. Yapılan değerlendirmelerde adını AK Parti Halkapınar Belediye Başkanı adayı olarak listede göremeyince, önce bağımsız aday olarak yola çıktı. Sonra Saadet Partisinden gelen teklifi kabul ederek Saadet Partisi Halkapınar Belediye başkanı olarak seçime girdi. Halkapınar'da Saadet Partisi'nden seçime giren Fahri Vardar bin 115 oy, AK Partili Mesut Önder 981, MHP'li Mehmet Bakkal ise 858 oy aldı. Seçimi Saadet Partisi'nden giren Mehmet Vardar, daha sonra AK Parti'ye geçti.

Karayusuflu mahalle muhtarı olarak başladığı seçim çalışmalarına, AK Parti belediye başkanı olarak 5 yıl görev yapan Fahri Vardar, 5. Yılın sonunda bir 5 yıl daha başkanlık yapmak istedi. Ne var ki ittifak adayı olarak Mehmet Bakkal aday gösterilince Fahri Vardar aday olamadı.

Önümüzdeki seçimlerde de aday olması beklenen 2014-2019 yılları arasında başkanlık yapan Vardar, oğlu Mehmet Vardarın aday olması üzerine kendi adaylığını askıya alarak oğluna yardım etme kararı aldı.

Seçime sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt, Büyükdoğan, Sinandı, Küsere, Dedeli, Körlü, Çakıllar, Osmanköseli mahallelerinde iftar yemeği veren Büyük Birlik Partisi Halkapınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Vardarın hep yanında olan rahmetli Fahri Vardar, Seydifakıllı mahallesinde verilecek olan iftar yemeği için hazırlık yaparken Halkapınarda bulunan evinde kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Mehmet Vardar yaptığı açıklamada; Babam Fahri Vardar‘ın Cenaze merasimi 22.03.2024 Cuma günü Cuma namazına müteakip Halkapınar'da kılınacak cenaze namazının ardından Karayusuflu Mahallesinde defin edilecektir açıklaması yaptı

MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA UZANAN YOL KALP KRİZİ İLE SON BULDU

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 18453

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI