Murat Tuncay: Ereğlimiz adına çok üzüldüm

Murat Tuncay: Ereğlimiz adına çok üzüldüm

NEDEN EREĞLİDE OLMASIN-

Murat Tuncay: Ereğlimiz adına çok üzüldüm
2023-08-22 06:04:06

Ereğli Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi Murat Tuncay Karamanda düzenlenen ve kendisi dahil bir çok avcının katıldığı atış yarışması sonrası gözlemlerini anlattı.

ER AV Ereğli Avcılık ve Atıcılık Amatör Balıkçılık Derneği üyesi Murat Tuncay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Karamanda düzenlenen atış yarışmasına katıldık. Fikret Ünlü atış poligonunun 17 yıl önce hizmete girdiğini şaşkınlıkla öğrendim. Ayrıca il gençlik ve spor müdürlüğüne bağlı olduğunu ve hafta içi her gün hocalar eşliğinde trap ve skeet eğitimi verildiğine şaşkınlıkla şahit oldum. Çevre düzenlemesi yerleşim konusunda eksiklikler olsa da bir poligonun Karamana neler kattığını gözlerimle gördüm. Adana, Konya, Mersin, Antalya, Ankara gibi illerden adını sayamadığım birçok ilçeden yarışmacıların katılımına şahit oldum. Karaman adına sevinirken Ereğli'miz adına çok üzüldüm. Arkadaşlar bu iş tamamen bir beraber olma tuğla gibi birbirini tamamlama ve ekip işi. Kısacık bir gözlemle en az 5 milyonluk bir yatırım var ve hala büyütme çalışmaları devam ediyor. Sözün özü şu ki dostlar bizler devlet büyüklerimizin desteğini almadan maalesef dernek aidatıyla falan (üzülerek söylüyorum) anca poligonun giriş kapısını yaptırabiliriz. Bu konu ile alakalı her türlü projeye görüşmeye istişareye fikir alış verişine açık olduğumuzu belirtmek isterim.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 20458

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI