Kapat !
OPRUKÇU; “Bilgileri yok fikirleri var”

OPRUKÇU; “Bilgileri yok fikirleri var”

Hüseyin Oprukçu: Akhüyükte 100 litre termal sudan 50 gram Lityum elde edildi

OPRUKÇU; “Bilgileri yok fikirleri var”
2024-02-01 23:09:57

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belli bir kesimin algı oluşturma adına, bilgileri olmayan geleceğin yakıtı olan lityum konusunu sulandırmaya çalıştığını söyledi.
Akhüyükte kurulan termal tesislere ek olarak projelendirdikleri Lityum üretimi konusunda bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, dünyanın gelişmiş ülkeleri petrole alternatif olarak, geleceğin yakıtı olan Bor ve Lityum konusunda arge çalışmalarını sürdürdüğüne işaret ederek şöyle dedi.
Bakın yerli ve milli gururumuz TOGG dahil gelişmiş araba üreticilerinin tamamı, Lityumdan üretilen pillerle elektrikli araç üretiyor. Birilerinin algı üreterek küçümsemeye çalıştığı Akhüyük Termal Tesislerinde Arge çalışmalarını yürüttüğümüz Lityum üretimi projemizde ilk bulgulara göre 100 litre termal sudan 50 gram Lityum elde edildi. Bu bilgisi olmadan fikir sahibi olanlar için küçümseyici olabilir, ancak Lityumun kilo fiyatının bugün için 45 bin dolar olduğu düşünülürse, bunun Ereğlimiz için Allahın bir lütfu olduğunu rahatça söyleyebilirim. Halkımız gerçekleri bilmeli, bilinçli karalama kampanyası yapanlara gerekli cevabı vermeli.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 17075

Kullanıcı Adı

  • Yaşar
    2 Şubat 2024 Cuma

    Her adımda binlerce seçim afişleri nedir yau, yazık milletin parasına, iktidarı muhalefeti ısraf ediyorlar. isra suresi 26 27 ayetler israf edenler şeytanın kardeşleridir buyruluyor

  • Reşit
    1 Şubat 2024 Perşembe

    Aküyük termal dedin boş çıktı, şimdi de lidyum diye bişey çıkarttın gülünçsün çok yakında aküyükten altın ve zümrüt bulundu diyecen gibi ucuz işlerle uğraşma hüseyin obrukcu kendini fazla düşürme ya biliyoruz aküyük türkiyenin sayılı termali olacak dedin sadece değeri olmayan sıcak bir su çıkınca sustun onu telafi etmek için lityumu buldun şimdi gülüyoruz sana..

  • Sıtkı
    1 Şubat 2024 Perşembe

    Sendemi modaya uydun obrukcu,yalan dolan işlerle,3-5 oy için değer mi ya aküyük kaplıca olacak binlerce kişi gelecek turizm olacak dedin sıcak sudan başka bişey olmadı,çıkmadı bomban patladı dünya harcanan para boşa gitti şimdide lityum-midyum falan felan ne gerek var ya yalanlara…


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
VARDAR ÇİRKİN GÖRÜNTÜYE DUR DEDİ
VARDAR ÇİRKİN GÖRÜNTÜYE DUR DEDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR