ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR
Colombia

ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR

Oprukçu: “Orhaniye Doğalgaz da Yatırım Önceliğine Alındı” demişti.

ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR
2024-06-30 06:20:54

Geçmiş dönem Ereğli belediye başkanlığı yapan Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Oda Başkanları ile birlikte Orhaniye Mahallesini ziyaret etmişti.

O ziyarette Orhaniyelilere, "Orhaniye Doğalgaz da Yatırım Önceliğine Alındı" demişti.

Nihayet o çalışmalar başladı ve doğalgaz hattının geçeceği güzergah belirlenerek, hat kazı çalışmalarına başlandı,

ÇALIŞMALARIN BAŞLADIĞINI ESKİ MUHTAR ÖMER DEDE DUYURDU

Geçen dönem Orhaniye mahallesi muhtarlığı görevinde bulunan Ömer Dede, "DOĞALGAZ ORHANİYE MAHALLEMİZE ÇOK YAKIŞACAK, MAHALLE SAKİNLERİMİZE HAYIRLI OLSUN!" dedi.

Dede sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Orhaniye Mahallemiz için uzun uğraşlar verdiğimiz, 2019-2024 yılları arasında yaptığım muhtarlık döneminde sürekli olarak arkasında durduğum ve son aşamasına getirdiğimiz Doğalgaz sorunu sonunda nihayete kavuştu. Verdiğimiz uzun uğraşların meyvesini Muhtarlık dönemimiz sona erse de almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Muhtarlık dönemimde de dediğim gibi ‘halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile her zaman mahalle sakinlerimizin yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak Doğalgaz sürecine destek veren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz çalışmaları boyunca mahallemizde yer alacak Enerya ve Kent gaz ekibine de kolaylıklar diliyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Doğalgaz Orhaniye Mahallemize çok yakışacak. Saygılarımla…

ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR
ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR
ORHANİYE’YE DOĞAL GAZ GELİYOR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37854

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BIK, internet haber sitelerine trafik kolaylığı sağladı
BIK, internet haber sitelerine trafik kolaylığı sağladı
SORUNLARIN YUMAĞINDA EREĞLİ
SORUNLARIN YUMAĞINDA EREĞLİ