Kapat !
Serinkaya, “Yetkilileri göreve davet ediyorum”

Serinkaya, “Yetkilileri göreve davet ediyorum”

SİNAN SERİNKAYA: DEVLET MEMURU CUMHURİYET’E VE ATATÜRK’E HAKARET ETME HAKKINI NEREDEN BULUYOR?

Serinkaya, “Yetkilileri göreve davet ediyorum”
2023-10-29 20:31:38

Ereğlinin Gençlik Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında sosyal medya hesabından halkı kin ve düşmanlığa sevk edici bir açıklamada bulundu.

Özince, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz milletimizin kahramanca savaşıp kanlarıyla düşman işgalinden kurtardıkları vatanımızın kavuştuğu Cumhuriyetimizi aşağılayıcı sözler kullanarak halkımızı kin ve düşmanlığa sevk eden açıklamasıyla sert tepki topladı.

Olayın duyulmasının ardından peşi peşine kınama mesajları geldi. İlk tepki gösteren CHP Ereğli ilçe başkanı Nejat Türktaş yazılı basın açıklaması yaparak konunun peşini bırakmayacaklarını söylerken, İYİ Parti Konya il yönetiminin de suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

ZAFER PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SİNAN SERİNKAYA NE DEDİ?

Zafer Partisi Ereğli ilçe başkanı Sinan Serinkaya Yetkilileri göreve davet ediyorum diye başlayan açıklamasını şöyle sürdürdü:

İngiliz Fransız ve Yunan çizmeleri ile çiğnenmiş, İstiklal marşı, Bayrağı, Vatanı, Milleti olmayan Gayri Müslimlerden mi olmak istiyorsunuz? Sizin için çok geç değil! Türkiye Cumhuriyetinin verdiği yeşil pasaport ve aldığınız maaşla size uygun pek çok memleket var. Atatürk'ün kurduğu Türk milliyetçiliği temeline dayanan kutlu vatanımızda zorla tutulmadığınızı bilin. Mali desteğe ihtiyacınız varsa bir an önce gitmeniz için size destek olalım! Cumhuriyet her bedene uymuyor. Siz bu paylaşımınızla ispat ettiniz! Yetkili mercileri göreve çağırıyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 81613

Kullanıcı Adı

  • Akif
    30 Ekim 2023 Pazartesi

    Birilerine yalakcılık yapma zihniyetindeki zadları konuşmaya değmez sn başkan, o zad çöp olmuş çapsız


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR