TAHİR BÜYÜKKÖRÜKÇÜ ANMA GECESİ VE BELGESEL GÖSTERİMİ

TAHİR BÜYÜKKÖRÜKÇÜ ANMA GECESİ VE BELGESEL GÖSTERİMİ

BAŞKAN ALTAY KONYALILARI “TAHİR BÜYÜKKÖRÜKÇÜ ANMA GECESİ VE BELGESEL GÖSTERİMİNE DAVET ETTİ

TAHİR BÜYÜKKÖRÜKÇÜ ANMA GECESİ VE BELGESEL GÖSTERİMİ
2024-03-04 11:31:31

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyanın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçü hocayı vefatının 13. yılında düzenleyeceği programla anacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5 Mart Salı günü saat 20.00de Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, Tahir Büyükkörükçünün hayatının anlatılacağı belgesel gösteriminin de yer alacağı anma gecesine tüm Konyalıları davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyanın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçünün vefatının 13. yılında Tahir Büyükkörükçü Anma Gecesi ve Belgesel Gösterimi programı düzenleniyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyanın binlerce yıllık kadim geçmişinde; Mevlanadan Şems-i Tebriziye, Sadreddin-i Koneviden Nasreddin Hocaya, Ladikli Ahmet Hüdaiden Hadimi hazretleri gibi birbirinden önemli manevi şahsiyetler bulunduğunu anımsatarak yaşadığımız dönemde yetişen Tahir Büyükkörükçünün de bunlardan birisi olduğunu ifade etti.

Konyada Sultanül Vaizin olarak anılan Tahir Büyükkörükçünün vefatının 13. yıl dönümünde anma, anlama ve dua programı gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Altay, Şehrimizin manevi mimarlarından, merhum Tahir Büyükkörükçü hocamızın 13. vefat yıl dönümü münasebetiyle, kıymetli hocamızı anma, anlama ve dua gecesi düzenliyoruz. Tahir hocamızın hayatının anlatılacağı bir belgesel gösteriminin de yapılacağı program; 5 Mart Salı günü saat 20.00da Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Tüm hemşehrilerimizi, Tahir Büyükkörükçü Hocamızı yâd edeceğimiz bu manevi buluşmaya davet ediyorum ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 34266

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
NEÜ YÜKSELİŞTE
NEÜ YÜKSELİŞTE
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK
O’NUN GÖZÜNDE ATATÜRK