UĞUR İBRAHİM ALTAYDAN TAZİYE MESAJI

UĞUR İBRAHİM ALTAYDAN TAZİYE MESAJI

BAŞKAN ALTAY HAKKA YÜRÜYEN KÜÇÜKAŞÇI VE UZUNPOSTALCI İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

UĞUR İBRAHİM ALTAYDAN TAZİYE MESAJI
2023-07-30 12:47:04

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyanın yetiştirdiği iki değerli ilim insanını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Hakka yürüyen Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ile Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı hocalarımız için Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hayatını kaybeden Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ile Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Altay, Konyanın yetiştirdiği iki önemli ilim insanının vefatı dolayısıyla derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Altay, Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı için yayımladığı mesajında, Güzel insandı, iyi Müslümandı Mustafa abimiz. Konyamız için birlikte çalıştığımız konularda memleket sevdasına şahitlik ettik. Şehrimizin yetiştirdiği değerli ilim insanı, Hacıveyiszade Hocamızın torunu kıymetli büyüğümüz Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı Hakka yürüdü. Başımız sağ olsun, Allah rahmet etsin ifadelerini kullandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanlarından Prof. Dr. Mustafa Uzunpostacının vefatını da teessürle öğrendiğini kaydeden Başkan Altay, Konyamızın kültürel hayatına önemli hizmetlerde bulunan, öğrenci yetiştiren ve gençliğe emek veren merhum hocamıza da Allahtan rahmet; ailesine, yakınlarına ve ilahiyat camiamıza başsağlığı diliyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 64781

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI