UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ
Colombia

UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ

Ereğli Belediyesi’nden Gaziler Onuruna Yemek

UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ
2024-09-20 18:37:42

Ereğli Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Oğuz Ata Sosyal Tesislerindeki Muharip Gaziler Derneği önünde yemek programı düzenledi.
Belediye Başkanı Umut Akpınar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz, Emniyet Müdürü Mehmet Gölükcü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Kurt, Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Cem Gökdemir, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nejat Türktaş; gaziler, gazi ve şehit aileleriyle bir araya geldiler.
Gazilerle, gazi ve şehit aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Akpınar: Bu anlamlı günde sizlere minnetimizi ve saygımızı ifade etmek için bir aradayız. Her birinizin hikayesi, bizlere vatan sevgisinin, fedakarlığın ve cesaretin ne anlama geldiğini en derin şekilde anlatıyor. Sizler; zorluklara göğüs geren, vatan toprağına sahip çıkan, bayrağımızı dalgalandıran kahramanlar ve o kahramanlarımızın kıymetli ailelerisiniz. Her birimizin sizlere olan borcu sonsuzdur. Hep birlikte geleceğe umutla bakmak için çok çalışacak, şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu topraklarda, birliği ve kardeşliği en güçlü şekilde yaşatacağız. Atalarımızın mirasını en iyi şekilde gelecek nesillerimize taşıyacağız. Hepinize programımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

UMUT AKPINAR GAZİLERİ MUTLU ETTİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 67718

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİRİN HEDEFİ 42 BİN ÖĞRENCİ
KONYA BÜYÜKŞEHİRİN HEDEFİ 42 BİN ÖĞRENCİ
AK Parti Milletvekili Özboyacı, o çalışmayı değerlendirdi
AK Parti Milletvekili Özboyacı, o çalışmayı değerlendirdi