UMUT AKPINAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ONÜNDEN SESLENDİ

UMUT AKPINAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ONÜNDEN SESLENDİ

AKPINAR: “EREĞLİYİ TARIM ŞEHRİ OLDUĞU KADAR, SANAYİ ŞEHRİDE YAPACAĞIM, İŞSİZLİĞE DE SON VERECEĞİM

UMUT AKPINAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ONÜNDEN SESLENDİ
2024-03-20 16:52:26

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar gece 2 sularında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) önünden seslendi: Ereğliyi tarım şehri olduğu kadar, sanayi şehri de yapacağım, işsizliğe de son vereceğim dedi.
Ereğlinin bir tarım şehri olduğunu ve tarım olmadan sanayinin olmayacağına vurgu yapan Belediye Başkan adayı Umut Akpınar yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı: Ereğlimiz bir tarım şehri mi? Evet tarım şehri. Tarım olmadan sanayi olur mu? Olmaz. Yeterli sanayimiz var mı? Yok! Sanayi kuracak alanımız var mı? Çok!
Herkesin bildiği bir olay var, yakın zamanda TUKAŞ gelecekti, yönetimsel hatalar yüzünden gitti Bora devasa bir fabrika kurdu doğru mu? Evet doğru.
KALKINMADA ÖNCELİKLİ İL STATÜSÜNDE DEĞİLİZ DİYE KANDIRIYORLAR
Bunun için oturup ağlayacak mıyız? Tamam, bir TUKAŞ gitmiş olabilir ama sadece bir TUKAŞ mı var? TAMEK yok mu? TAT yok mu? FADE GIDA yok mu? SULTAN GIDA yok mu?
Bu şirketler, bu iş insanları Ereğliye gelmek istiyor!
Bizi ne diye kandırıyorlar! Kalkınmada öncelikli il statüsünde değiliz diye kandırıyorlar! İnancınız olsun ki bu firmaların hiçbirisinin önceliği bu değil. Bu firmalar öncelikli olarak iş gücüne bakarlar, lojistiğe bakarlar!
Biz buradan Karamana, Niğdeye işçi göndermiyor muyuz? Evet. Bu firmalar iş gücü olan yere gelmek istiyor Ereğlimizin de iş gücü var mı? Evet var. Yaklaşık kırk bin aracın geçtiği bu yolda, bu saatte organize sanayinin ışıkları bile yanmıyor! Organize Sanayimizin varlığı da, yokluğu da belli değil.
Ereğliyi tarım şehri olduğu kadar, sanayi şehri de yapacağım, işsizliğe de son vereceğim. Bugüne kadar beka sorunundan bahsedenlere, bir şehrin beka sorunun nasıl çözüleceğini göstereceğim. Biz güçlü oldukça hiç kimse beka sorunundan bahsedemez.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 85199

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi