UMUT AKPINARDAN ANMA ETKİNLİĞİNE DAVET

UMUT AKPINARDAN ANMA ETKİNLİĞİNE DAVET

Akpınar: Özlenen sosyal belediyeciliği dostlarımızla birlikte getireceğiz.

UMUT AKPINARDAN ANMA ETKİNLİĞİNE DAVET
2024-03-14 02:53:11

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, Ereğlinin eski belediye başkanlarından dayısı Kenan Akpınar için yarın kabri başında anma töreni düzenleneceğini söyledi.

Akpınar, "Onun belediyeciliğini yine Ereğli halkına kazandıracağız ve Kenan Akpınarın gösterdiği hizmet belediyeciliğini halkımıza hediye edeceğiz" dedi.

Anma törenine rahmetli efsane başkan Kenan Akpınar'ı seven herkesin katılacağını söyleyen Ereğli belediye başkan adayı Umut Akpınar, "Kenan Akpınarın sergilediği siyasi hoşgörüyü ve siyasi birlikteliği bizler Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli belediye başkanı olarak sağlayacağız ve Kenan Akpınarın gösterdiği başarılı belediyeciliği Ereğli halkı ile yeniden buluşturacağız. Sevdası Ereğli olan ve yaşamı boyunca Ereğli için çalışan büyük eserler bırakan ve hala eserleri ile hizmetleri ile bilinen Kenan Akpınar Başkanımıza Allah'tan Rahmet diliyorum. Tüm sevenlerini yarın 12.oo'de kabri başında yapacağımız anma etkinliğine bekliyorum" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 54865

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI