ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

BİLGEHANELERİN HAFIZLIK HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR
2024-05-03 13:13:34

Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında şehrin çocuklarının çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunan Bilgehanelerde Hafızlık Hazırlık Programında eğitim alan öğrenciler, gerçekleştirilen hafızlık sınavlarında başarı elde ederek örnek olmaya devam ediyor. Hafızlık Hazırlık Programı, bugüne kadar 471 öğrenciye hizmet vererek, 426sının hafız imam hatip ortaokuluna yerleşmesine katkı sağladı.


Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerin Hafızlık Hazırlık Programında eğitim gören öğrenciler başarılarıyla örnek oluyor.

Bilgehanelerde bu yıl eğitim alan Hafızlık Hazırlık öğrencilerinden 221i Mustafa Büyükkaplan Hafız İmam Hatip Ortaokulunun Şubat ayında gerçekleşen hafızlık sınavına katıldı. 221 Bilgehane öğrencisinden 174ünün sınavı başarıyla neticelenirken kazanan kız ve erkek öğrenci gruplarında ilk 20de Bilgehaneli 12 erkek ile 12 kız öğrenci yer aldı.

İkrar Hafızlık Eğitim Merkezinin sınavına giren 128 Bilgehane öğrencisinden ise 121i sınavı kazanırken yine ilk 20de 5 kız ile 8 erkek Bilgehane öğrencisi derece sahibi oldu.

Temmuz ayında başlayan Hafızlık Hazırlık Programı kapsamında şehirde hizmet veren çeşitli hafız imam hatip ortaokullarına hazırlanan Bilgehane öğrencilerinden 39 tanesi ise diğer kurumların sınavlarına hazırlanmaya devam ediyor.

BİR SONRAKİ HALKA: EZBER DESTEK PROGRAMI

Hafızlık Hazırlık Programının bir sonraki aşaması olarak sürece dâhil edilen Ezber Destek Programı ise hafızlık eğitimi alan öğrencilerin ezber yönetimi başta olmak üzere ihtiyacı olan konularda hizmet veriyor. 5 Bilgehanede başlayan programdan hâlihazırda 70 hafız imam hatip ortaokulu öğrencisi yararlanıyor.

Bilgehanelerdeki Hafızlık Hazırlık Programı, bugüne kadar 471 öğrenciye hizmet vererek, 426sının hafız imam hatip ortaokuluna yerleşmesine katkı sağladı.

ÖĞRENCİLER YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12380

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ SIKI ÇALIŞIYOR
EREĞLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ SIKI ÇALIŞIYOR
İSLAM ÜLKELERİNİN TEMSİLCİLERİ KONYA’DAN GÜZEL HATIRALARLA AYRILDI
İSLAM ÜLKELERİNİN TEMSİLCİLERİ KONYA’DAN GÜZEL HATIRALARLA AYRILDI