HAYVANSEVER BAŞKAN

HAYVANSEVER BAŞKAN

EREĞLİ#39DE SOKAK HAYVANLARINA YAZ BAKIMI BAŞLADI

HAYVANSEVER BAŞKAN
2024-04-29 05:48:44

Havaların ısınması ile birlikte sokak aralarında daha çok görülmeye başlayan sokak hayvanları için Ereğli Belediye Başkanlığı önlemini aldı.

Sokak hayvanlarının aç kalıp insanlara saldırmaması için belirlenmiş noktalara yiyecek bırakılarak sokak hayvanları belirli bir noktada tutulmaya, açlığın verdiği saldırganlıkları giderilmeye çalışılıyor.

Başkan Umut Akpınar yaptığı açıklamada, "Umutlu yarınlar için hizmete devam ediyoruz. Bu hizmetlerin yanında özellikle sıcak ve soğuk havalarda can dostlarımızı unutmuyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte de sokak hayvanlarımızın yemlerini ve sularını belediye ekiplerimiz tarafından şehrimizin birçok noktasına yerleştirilen Sokak Hayvanları Besleme Odaklarına bırakarak ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyoruz. Bu noktada duyarlı olduklarına emin olduğum hemşehrilerimden sokak hayvanlarına yardımcı olmaya devam etmelerini rica ediyorum." dedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 38684

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
TEMİZLİK İMANDAN ÇALIŞMA AKPINAR’DAN GELİYOR
TEMİZLİK İMANDAN ÇALIŞMA AKPINAR’DAN GELİYOR