YEREL YÖNETİM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ KONYADA BULUŞTU

YEREL YÖNETİM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ KONYADA BULUŞTU

YEREL YÖNETİM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ KONYADA BULUŞTU

YEREL YÖNETİM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ KONYADA BULUŞTU
2023-10-10 21:49:09

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal İnovasyon Ajansı ev sahipliğinde Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ortaklığıyla Yerel Yönetim Kültür Yöneticileri için eğitim programı gerçekleştirildi.


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yerel Yönetim Kültür Yöneticileri için eğitim programı düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Ajansı Meram Yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimlere çeşitli il ve ilçelerdeki yerel yönetimlerde görevli kültür yöneticileri katıldı.

Eğitimler kapsamında Kültür Yönetimi, Kültür Politikaları, Kültür Endüstrileri, Medeniyet Fikri ve Şehir Tasavvuru, Kültürel Alanda Fon Geliştirme ve Proje Yazımı, Kültürel Miras Yönetimi ve Yerel Yönetimlerde Kültür Yönetimi konuları ele alındı.

Gazeteci Yazar Yusuf Kaplanın katılımıyla düzenlenen Medeniyet Fikri ve Şehir Tasavvuru Konferansına da katılan yöneticiler, eğitimler kapsamında farklı başlıklardaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaştı.

Daha sonra Büyükşehir Taş Binadaki Konya Dijital Tanıtım Merkezi, Sille, Bedesten Çarşısı, Depo No:4, Selçuklu Kongre Merkezi ve Çatalhöyük Karşılama Merkezini ziyaret ederek inceleyen heyet, Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla sürdürülen kültür-sanat odaklı projeleri yerinde görme fırsatı elde etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Sosyal İnovasyon Ajansı ev sahipliğinde Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği ortaklığıyla Yerel Yönetim Kültür Yöneticileri için düzenlenen eğitim programı iki gün sürdü.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 79361

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI