ZENGENSPOR’UN YENİ SPONSORU BİLAL YİĞİT OLDU
Colombia

ZENGENSPOR’UN YENİ SPONSORU BİLAL YİĞİT OLDU

BİLAL YİĞİT MEMLEKETİN HER YERİNDE;

ZENGENSPOR’UN YENİ SPONSORU BİLAL YİĞİT OLDU
2024-09-19 13:10:11

Ereğlinin sevilen iş insanı Bilal Yiğit, Ereğliyi bir bütün olarak değerlendirerek Ereğliyi Niğde Bölgesinde başarılı bir şekilde temsil eden ve bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan Zengenspora isim sponsoru oldu. Zengenspor bu sezon BAL Ligi 4üncü Grupta Bilal Yiğit İnşaat Zengenspor olarak mücadele verecek.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28inci Dönem Konya Milletvekili Adayı ve Yiğit Medya İmtiyaz Sahibi Bilal Yiğit, Ereğlinin her alanında elini taşın altına koymayı sürdürüyor. Ereğlinin gelişimi, sporu ve gençliği noktasında da önemli görevler üstlenen Yiğit, her zaman olduğu gibi bu sezon da Ereğlinin futbolu için elini taşın altına koyarak yeni bir sponsorluk görevi üstlendi.
İMZALAR ATILDI
Bu sezon Ereğliyi BAL Liginde temsil edecek olan Zengensporun isim haklarını alan Yiğit, Zengenspor Kulüp Başkanı Kubilay Eren ile birlikte isim sponsorluğu noktasında imzaları attı. Yiğitin ofisinde gerçekleşen törene Zengenspor Futbol Şube Sorumlusu Ethem Erdoğan da katıldı. Yiğit attığı imza ile Ereğlinin her karış toprağı için mücadele edeceğinin örneğini de göstermiş oldu.
MEMLEKETİN HER KARIŞI BENİM İÇİN DEĞERLİ
İmza sonrası açıklamalarda bulunan Yiğit, Ereğlinin her bir karış toprağının kendisinde ayrı bir yeri olduğuna vurgu yaparak; Ereğliyi çok seviyorum. Ereğli için mücadele etmek ise bana ayrı bir mutluluk veriyor. Geçtiğimiz sezon Ereğlisporumuza Süper Amatör Ligde mücadele ederken destek olup isim hakkını üstlendik. Bu sezon da Ereğlimizi Niğde bölgesinde başarılı bir şekilde temsil eden ve BAL Ligine yükselen Zengenspora destek olmayı tercih ettik. Bu memleketin her bir karış toprağı benim için aynı değerde. Ben Ereğlide yetişmiş Ereğlinin taşından toprağından para kazanan bir iş insanı olarak Ereğlimize hizmet etmeyi kendime bir borç biliyorum. Bu sezon imzaladığımız isim sponsorluğu da hem bizlere hem de Bilal Yiğit İnşaat Zengensporumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah Bilal Yiğit İnşaat Zengenspor başarılı bir sezon geçirerek bizleri mutlu edecektir dedi.
SPONSORLUKLARIMIZ DEVAM EDECEK
Ereğlinin sporuna destek vermeye devam edeceğinin de altını çizen Yiğit; Sponsorluklarımız bu kadarıyla kalmayacak. Çok yakın zamanda yeni sponsorluklar noktasında da Ereğlinin sporunun gelişmesi için desteklerimizi vereceğiz. Bu gelişmeleri de çok kısa bir süre sonrasında sizlere ileteceğiz şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 33621

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”