BAŞKAN ALTAY’DAN SOBE’YE ZİYARET

BAŞKAN ALTAY'DAN SOBE’YE ZİYARET

BAŞKAN ALTAY, 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE SOBE’Yİ ZİYARET ETTİ

 BAŞKAN ALTAY’DAN SOBE’YE ZİYARET
2024-04-03 02:30:55

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfını ziyaret etti. Başkan Altay, SOBE gibi merkezler özel çocuklarımızın ve ailelerimizin en güzel dostu oluyor. Her bir özel çocuğumuzun hayatına dokunarak yaptığımız çalışmaların yarınlarımız adına yeni umutlara vesile olacağına inanıyoruz. Tüm belediyelerimizle birlikte, sevgili çocuklarımızı hayata hazırlamak için gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfını ( SOBE) ziyaret etti.

Otizmin eksiklik değil, farklılık olduğunu belirten Başkan Altay, Otizmli çocuklarımızın yaşamlarını daha kolay hale getirebilmek için yeni projeler üretiyoruz. Yavrularımızın ve ailelerinin mutluluğu için durmadan çalışıyoruz. Bu kapsamda SOBE gibi merkezler özel çocuklarımızın ve ailelerimizin en güzel dostu oluyor. SOBE sadece Konyanın değil ülkemizin ilgiyle takip ettiği bir marka haline dönüştü. Burada eğitim gören çocuklar hepimizin çocukları, hepimizin evlatları. Bizler her bir özel çocuğumuzun hayatına dokunarak yaptığımız çalışmaların yarınlarımız adına yeni umutlara vesile olacağına inanıyoruz. Tüm belediyelerimizle birlikte, sevgili çocuklarımızı hayata hazırlamak için gece gündüz demeden gayretle çalışmaya devam edeceğiz değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette Başkan Altaya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 48319

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
AHMET ÖMEROĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi