Kapat !
BAŞKAN UMUT AKPINAR’DAN 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE DAVET

BAŞKAN UMUT AKPINAR'DAN 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE DAVET

Ereğli Belediyesi’nden 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Konseri

BAŞKAN UMUT AKPINAR’DAN 23 NİSAN ETKİNLİĞİNE DAVET
2024-04-22 11:47:29

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında sanatçı Mesut Dağlı sahne alacak. Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının coşkusunu birlikte yaşamak için hemşehrilerini konsere davet ediyor.
Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 23 Nisan Salı günü saat 20.00'de Atatürk Anıtında başlayıp Yunus Emre Meydanına kadar devam edecek fener alayı yürüyüşüne ve 21.00de gerçekleştirilecek olan Mesut Dağlı konserine davet etti. Sosyal ve kültürel doğrultuda hizmetlerine başladıklarını belirten Başkan Akpınar: Egemenliğimizin nişanesi olan TBMMnin açıldığı bu müstesna gün dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamanın coşkusu içerisindeyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenleyeceğimiz konserde değerli sanatçımız Mesut Dağlı ile müzikseverleri buluşturacağız. Tüm hemşerilerimi konserimize ve yürüyüşümüze davet ediyorum ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 76103

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR