Kapat !
Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...

Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz'den Güçlü Bir Ses Verdi...

Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...

Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...
2024-03-27 14:04:52

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Nas, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Gülbahçe ve Üçgöz Mahallesini ziyaret ettiler.

İNANIYORUM Kİ HÜSEYİN BAŞKANI SEÇERSEK BİR 5 YILDA EREĞLİYİ HİZMETLERE DOYURACAK

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir: Çalışacak adam gibi adamın, Cumhur İttifakıyla beraber Konyanın da gücünü arkasına alarak Belediye Başkanı olması gerektiği bir zamana geldik. Eğer ki desteklerinizi esirgemez, Hüseyin Başkanımı bir 5 yıl daha seçerseniz hiçbir yere imrenmemize gerek kalmayacak imkan olursa hizmet olur ancak imkan olmazsa anca günü kurtarırız. İnanıyorum ki Hüseyin Başkanı seçersek bir 5 yılda Ereğliyi hizmetlere doyuracak şeklinde konuştu.

VİCDANINIZA SORDUĞUNUZDA İNANIYORUM Kİ O VİCDANINIZIN SESİ HÜSEYİN OPRUKÇU DİYECEK

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Sandığa giderken vicdan muhasebesi yapın Ereğliye kimler neler yapmış öncesine bir bakın sonrasında da yapılanlarından dolayı referans alın. Vicdanınıza sorduğunuzda inanıyorum ki o vicdanınızın sesi Hüseyin Oprukçu diyecek. Biz Ereğlili hemşerilerimizin Cumhurun yanında, Cumhur İttifakının çatısı altında olacağına inanıyoruz. Efsaneyi seçmeye hazır olun şeklinde konuştu.

YAPARSA HÜSEYİN BAŞKAN YAPAR, YAPARSA UĞUR BAŞKAN YAPAR

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Yaparsa Hüseyin Başkan yapar, yaparsa Uğur Başkan yapar. Derdi dava olan, derdi vatan olan, derdi millet olan Cumhur İttifakıyla 1 Nisanda meşalelerle Hüseyin Başkanın ve Uğur Başkanın Başkanlıklarını ilan etmeye hep birlikte hazır mısınız? şeklinde konuştu.

BİZ, DÜN DE BUGÜN DE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYDUK, YARIN DA ESER VE HİZMET ÜRETEN BİZ OLACAĞIZ

Başkan Oprukçu: Dün geldiğimde iki mahallemizde açık ara birinci çıkarttı beni, yine öyle olacağına inanıyorum. Sevgili hemşerilerim anlatacakları bir şeyleri olmayanlar sağda solda gezerler, biz de hizmetlerimizle konuşmaya devam edeceğiz. Vakfettiğimiz ömrümüzü şerefle ve hizmetle tamamlamak için Pazar günü sizlerin desteğiyle yeniden seçileceğime eminim. Biz, dün de bugün de taş üstüne taş koyduk, yarın da eser ve hizmet üreten biz olacağız. Yapacağımız daha çok şey var, uyum içinde Ereğlimiz için el ele verip Cumhur'un gücüyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Türk ve Türkiye Yüzyılı'nda Ereğli'mizin muhteşem geleceğini inşa etmek için bir ve beraber olarak yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız elimi kaldırdı; "Ereğli'yi mutlaka istiyorum, Cumhur İttifakına katın" dedi, Genel Başkanımız, liderimiz; "seni Vilayet Ereğlinin Belediye Başkanı olarak görmek istiyorum" dedi. Sözünü aldım, söz veriyorum. Ereğli'miz Vilayet olacak. İnşallah huzur şehri Vilayet Ereğliyi de beraber inşa edeceğiz. Perşembe günü de Belediye önünden başlayıp İstasyon'da buluşacağımız zafer yürüyüşümüze ve konserimize tüm hemşerilerimi bekliyorum. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...
Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...
Cumhur İttifakı Gülbahçe ve Üçgöz’den Güçlü Bir Ses Verdi...

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 74705

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...
Uğur İbrahim Altay: “Allah sayınızı artırsın” dedi
Uğur İbrahim Altay: “Allah sayınızı artırsın” dedi