Kapat !
DADAŞLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

DADAŞLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

DADAŞLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ‘OPRUKÇU’ DEDİ

DADAŞLAR İKİYE BÖLÜNDÜ
2024-03-27 10:54:14

Ereğli Erzurumlular Derneği üyeleri Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçuya 31 Mart yerel seçimlerinde destek vereceğini açıkladı.

Ereğli Erzurumlular Dernek Başkanı Sadrettin Kayanın yaptığı açıklamaları talihsizlik olarak değerlendiren Erzurumlular Derneği Üyeleri adına konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Üstün, Biz dernek üyelerinin bilgisi dışında gelişen ve kamuoyuna tüm Erzurumlular YRPye destek verecek şeklinde yansıtılan açıklamayı uygun bulmadık. Derneğimizin hiçbir üyesinin bu açıklamadan haberi yoktur. Dernek Başkanının kendi topladığı birkaç kişi ve kendi yakınları ile yaptığı açıklamaya bizler itibar etmiyoruz. Bizim için tek bir aday vardır. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın ve Bilge Lider Devlet Bahçelinin işaret ettiği Hüseyin Oprukçudur dedi.

Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan hizmet etme şerefini yaşadığını kaydeden Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu ise, Birlik ve beraberliğimize halel getirmek üzere CHPden aday olmak üzere iken AK Partiye çakılan, AK Partiden nasıl Belediye Başkanı olduğu belli olmayan tarafımızca bilinen ve neden aday gösterilmediğini de bildiğimiz, solun bir ucundan sağın en ucuna geçen Belediye Başkanı Adayı lehine açıklama yapan Erzurumlular Dernek Başkanı zatı da Ereğli halkı çok iyi biliyor. Bizim öteden beri yol yürüdüğümüz, bir ve beraber olduğumuz can dadaşları Cumhur İttifakından ayırma çaba ve gayretine asla müsaademiz olmayacak. Biz dadaşları bağrımıza bastık. Onlarla iki gündür yol yürümüyoruz. Onlarla 1970, 1980, 1990, 2000li yıllardan beri hep beraberiz. Et ile tırnak gibiyiz. Erzurumluları bizden ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Hepiniz hoş geldiniz, başımızın üzerinde yeriniz var. Verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum. 4 gün sonra bayram edeceğiz. 31 Martı kutlamaya tüm hemşerilerimizi şimdiden davet ediyorum şeklinde konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 28421

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY HACIVEYİSZADE CAMİİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...
YANLIŞIM VARSA YANLIŞ DEYİN!...