CHPLİ FATİH SANDAN ÖZELEŞTİRİ

CHPLİ FATİH SANDAN ÖZELEŞTİRİ

SAN: BİZ Mİ YANLIŞ YERDEYİZ-

CHPLİ FATİH SANDAN ÖZELEŞTİRİ
2024-05-10 02:29:11

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe başkanlığı görevinde de bulunan Fatih San, CHP belediyelerinde yaşanan olayları eleştirdi.
Özünde ve sözünde gerçek CHPli olan San, Biz mi yanlış yerdeyiz? diye sordu.
Sosyal medya hesabından yaşananlara bir anlam veremediğini belirten San, şu açıklamayı yaptı:
Yıllardır iktidar olmadığımız halde düşüncemiz ve görüşlerimiz hiç değişmedi. İktidarın yıllardır aşındırdığı cumhuriyetin ilkelerine, demokrasiye, laikliğe ve hukukun üstünlüğünü her yerde her zaman sahip çıktık. Görüşlerimizden ve düşüncelerimizden taviz vermedik. Aksine düşüncelerimiz çelik gibi sağlam oldu. Eğilmedik bükülmedik, ezilmedik.
Atatürkün bizlere emanet ettiği cumhuriyet ve onun eserlerini sonuna kadar savunduk.
Biz ne istedik? İktidara gelirsek bize emanet edilen Türkiye Cumhuriyetine, Atatürke, laikliğe, bilimsel düşünceye sahip çıkılmasını istedik. Liyakatlı insanların hak ettiği makamlara gelmesini istedik. Anayasaya ve yasalara uyulmasını istedik. Halkın verdiği yetkiyi halkın çıkarları doğrultusunda kullanılmasını istedik. Bunun için mücadelenin en önünde olduk.
Biz bunların mücadelesini verirken yeni seçilen sayın başkanlar yeğenini işe alıyor, bir başkası bacanağını bir yere atıyor. Birileri Tüğva yöneticisini atıyor. Bizler neden ve niçin seçildiğini bilmeyen yöneticilerin mücadelesini mi verdik?
İktidarın yaptığı yolsuzlukları, yalanları, talanları, yandaş ve akaraba atamalarını sonuna kadar eleştirdik.
Seçilen başkanların bu kadar duyarsız bu kadar sorumsuz olmasını kabul edilemez.
Cumhuriyet Halk Partisinden seçilen belediye başkanları olarak göreviniz sadece şehre hizmet etmek değildir. Aynı zamanda Sizler cumhuriyetin, laikliğin, demokrasinin, hukukun, bilimsel eğitimin savunucusu olmak gibi bir büyük bir sorumluluğunuz var.
İktidardan yardım gelir diye birilerine şirin görünmek gülücükler dağıtmak, özür dilemek zorunda değilsiniz. Her türlü zorluğa rağmen daha çok çalışmak, yeni projelerle üretmek yaratıcı olmak zorundasınız.
Yıllardır sosyal medyada trollük yapan, CHPye ve Atatürkçü düşünceye hakaret eden birinin CHP genel başkanıyla yan yana durmasını fotoğraf çekinmesini kabul etmiyorum.
Ordu komutanaları ömürlerinin son yıllarını, kumpaslara hapislerde yatarken bu da bizim bir başka görevimiz diyen cumhuriyeti korumak adına bir görev telakki ederken, komutan yada komutan yakınlarıyla fotoğraf çekinmek yerine trollerle fotoğraf çekinmesini sindiremiyorum.
Bizim bildiğimiz, bize öğretilen CHP kimliğiyle, partili olmanın ve partinin ilkelerine sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz.
Bu yaşananları gördükçe,
Biz mi yanlış yerdeyiz sormadan edemiyorum.

CHPLİ FATİH SANDAN ÖZELEŞTİRİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 99617

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
JUDOCUMUZ SİNEM BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
JUDOCUMUZ SİNEM BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Ereğli’de 19 Mayıs Resitali
Ereğli’de 19 Mayıs Resitali